SWA 1 of 8Samsung i Svarovski partneri na Mercedes-Benc nedelji mode

Kompanije Samsung Electronics i Svarovski uspostavile su saradnju tokom trajanja Mercedes-Benc nedelje mode FW14 (MBFW) u Njujorku. U okviru ove saradnje dizajnirana je ekskluzivna VIP Samsung Galaxy loža iza pozornice Mercedes-Benc nedelje mode, kao i ograničeno izdanje futrole optočeno Svarovski kristalima za uređaj Galaxy Note 3.
„U Samsungu prihvatamo modnu kreativnost i pružamo joj mogućnost da se iskaže kroz našu tehnologiju, u ovom slučaju kroz posebno dizajniranu ložu iza pozornice i ograničeno izdanje futrole za jedan od naših najnovijih smart uređaja“, istakao je Jonghi Li, izvršni potpredsednik u kompaniji Samsung. „Prelepa futrola prekrivena Svarovski kristalima daje glamurozan izgled izvanredno dizajniranom uređaju Galaxy Note 3 zbog čega će upravo on biti must-have uređaj tokom ovogodišnje Mercedes-Benc nedelje mode.“
Samsung Galaxy loža iza pozornice ima poseban svetlucavi dekor uz prelepu zavesu od Svarovski kristala, i u njoj tokom trajanja revija borave brojni modeli, dizajneri i druge poznate ličnosti pri čemu su prilici da se upoznaju sa najnovijim Samsungovim uređajima.
Samsung i Svarovski kreirali su i ograničeno izdanje futrole za Galaxy Note 3, zbog čega će upravo on biti must-have uređaj tokom ovog proleća. U paru sa svetlucavom narukvicom, posebna futrola za uređaj Galaxy Note 3 prekrivena je izuzetnim Svarovski kristalima i može se naći u tri boje – Džet (crna), posebna mešavina Kristalno Bermuda plave i Kristalno metalik svetlo zlatne, kao i u varijanti Kristalno metalik srebrna. Komplet narukvice i futrole prodavaće se tokom ograničenog vremenskog perioda u Svarovski radnji u ul. Peta avenija 696 na Menhetnu, u Njujorku po maloprodajnoj ceni od 299 američkih dolara.
„Srećni smo zbog lansiranja ograničenog izdanja futrole za Galaxy Note 3 koja je prekrivena svetlucavim Svarovski kristalima tokom Mercedes-Benc nedelje mode“, izjavio je Kristof Kargruber, izvršni potpredsednik globalnog marketinga u kompaniji Svarovski. „Radujemo se što možemo da pružimo podršku Samsungu u razvoju ovog uzbudljivog proizvoda. To je odličan primer kako kompletan paket proizvoda, servisa i inovacija može da očara korisnike i da im pomogne da uvek budu ispred trendova.“

Povezana vest:  #OpenVienna – Go and Grow International