Avon Instinct za njuMegan Foks i kompanija Avon daju savete za Dan zaljubljenih

Za najlepši praznik ljubavi svi se trudimo da na originalan i jedinstven način obradujemo naše partnere, uz mala iznenađenja i poklone koji će im izmamiti osmeh na licu. Neodoljiva glumica Megan Foks i kompanija Avon za ovaj romantični dan preporučuju senzualni parfem Avon Instinct za nju i njega.
Na pitanje kako izgleda savršen Dan zaljubljenih, poznata glumica je odgovorila da tradicionalni pokloni, kao bombonjere i cveće nisu njen omiljeni izbor. Umesto toga, holivudska lepotica je izjavila da je njen muž uvek iznova osvaja poklonima koji imaju posebnu sentimentalnu vrednost kao što su čestitke i nakit koji on ručno napravi ili posebno izabran seksi miris koji odražava njenu senzualnu prirodu i samouverenost.
Najromantičniji praznik u godini, Megan će proslaviti uz Avon Instinct parfem zavodljivih nota, koji budi njenu divlju stranu. „Avon Instinct parfem je definitivno ovogodišnji imperativ za Dan zaljubljenih. Instinct za nju je savršen za žene koje žele da se osećaju sigurno u svojoj koži, ženstveno i seksi“, istakla je jedna od najlepših glumica na svetu. Ona dodaje „ako ste u dilemi šta da poklonite posebnom čoveku u svom životu, preporučujem Instinct parfem za njega. Kada sam upoznala svog muža, hemija između nas je bila bila neverovatna, magnetska. Volim Instinct za Njega, jer daje novu dimenziju eklektičnom i intuitivnom činu zavođenja i razbuktava strast čak i bez ijedne izgovorene reči“.
Na ovaj poseban praznik, poslušaj savet jedne od najpoželjnijih žena na svetu i zavedi ga sa mirisom koji budi strast za životom i naglašava strast koju svi nosimo u sebi.

Povezana vest:  Omogućena uplata pomoći Srbiji PayPal-om iz 193 zemlje