Silan Sensitive AlmondAloe Vera 2lSilan Sensitive RoseSilk 2lNajbolje od Silana za osetljivu kožu podložnu alergijama

Osetljiva koža postaje problem za sve veći broj porodica širom Evrope. Danas svaka treća osoba pati od alergija – i u skoro svakom domaćinstvu postoji bar jedna osoba sa osetljivom kožom. Bilo da negujete osetljivu kožu ili da se brinete o članu porodice koji pati od alergije, veoma je važno da odaberete proizvod koji nudi najbolju negu kako bi sprečili iritaciju. Pošto je koža skoro neprestano u kontaktu sa odećom, briga o tome da odeća i veš budu mekani i nežni na dodir je jedan od izbora koji morate da napravite. Silan Sensitive sada ima unapređenu formulu za osetljivu kožu koja je pogodna čak i za osobe sa alergijama.
Nova blaga formula je dermatološki testirana i preporučena od strane Evropskog centra Fondacije za istraživanje alergija (ECARF), evropskog neprofitnog instituta koji koristi naučno-istraživačke tehnike za testiranje proizvoda koji ne izazivaju alergije.
Dostupan je u dva divna i blaga mirisa – Silan Sensitive i Silan Sensitive Rose & Silk Extracts. Novi proizvodi pod nazivom Sensitive pokazali su odlične rezultate kod ljudi sa alergijama , što im je omogućilo da dobiju potvrdu ECARF-a za proizvode koji ne izazivaju alergije. Potvrda se može videti na svakoj boci Silan Sensitive-a.
Osim toga što nudi delikatan miris u kome će cela porodica uživati, nova unapređena grupa Silan Sensitive proizvoda čini da veš bude i neverovatno mekan na dodir.

Povezana vest:  Održana modna revija Verice Rakočević "FREEDOM OF MEMORIES"