bafe plakatBAFE raspisuje konkurs za mlade modne dizajnere

Modna organizacija BAFE u saradnji sa Mikser House-om raspisuje regionalni konkurs namenjen mladim modnim dizajnerima nakita i garderobe za učešće na IV Belgrade Alternative Fashion Event-u, koji će se održati sredinom maja. Ovoga puta čak tri večeri modne manifestacije biće rezervisane za prezentacije novih kolekcija, što znači da će više mladih ljudi dobiti priliku da se afirmiše i približi svoje kreacije publici na poseban način.
Pravo učešća na konkursu imaju studenti modnog dizajna, ali i sve mlade osobe do 30 godina koje se neformalno bave ovom oblašću.
Svi zainteresovani za učešće na manifestaciji mogu poslati skice, fotografije ili modne filmove sa kreacijama za koje smatraju da na najbolji način reprezentuju njihov kreativni rad na:[email protected].
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati BAFE tim, i to na pomenutoj e-mail adresi ili na fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/bafe21
Konkurs je otvoren do 10. aprila.
Ukoliko želite da se pridruižite organizacionom timu BAFE-A može nas kontaktirati na mail.
BAFE je modna organizacija koja dvaput godišnje organizuje modne revije, radionice i predavanja u cilju upoznavanja ljubitelja mode sa radom talentovanih dizajnera. Na prethodnim BAFE manifestacijama više od 30 mladih kreativaca imalo je priliku da prikaže svoj rad. Među njima su Milica Opačić, Tijana Žunić, Predrag Đuknić, Reila, Marija Ignjatović, Stevan Božanović i mnogi drugi.

Povezana vest:  Novogodišnja Moda za poneti// 25, 26. i 27. decembar od 17 do 22h // Kc Grad