Igorov Magicni Spektakl 6Igorov iluzionistički šou premijerno pred beogradskom publikom u petak i subotu

Srpski Koperfild, mađioničar Igor Trifunov, održaće premijerno iluzionistički šou „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“, 21. i 22. februara u Domu omladine sa početkom u 19 časova. Publiku očekuje sat i po dobre zabave, a Igorov tim, pored partnerke Ane Dimitrijević, sačinjava još devet ljudi. Ovim spektaklom Igor će po prvi put predstaviti beogradskoj publici kompleksan program namenjen celoj porodici, koji se sastoji iz tačaka kojima je pobeđivao na međunarodnim takmičenjima.
Ulaznice za „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“ mogu se nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara, kao i online na sajtu Eventim.rs.
Igor je naš najuspešniji mađioničar i iluzionista čije impresivne tačke obiluju akcijom, dramom, komedijom i naravno „magijom“. Deo iluzionističkih tačaka i potpuno novih trikova može se pogledati u specijalnom trejleru na Igorovom You Tube kanalu: youtube.com/igormagician .
Igor je širu popularnost stekao TV serijalom „Ulična magija“ i kao autor iluzionističke predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji. Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije.
Ove godine Igora očekuje Evropsko prvenstvo mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Povezana vest:  Campari predstavlja očaravajući kalendar za 2014. godinu koji oslikava živopisne proslave širom sveta (FOTO)