tvitomanija-netokracija
Tvitomanija u Portorožu 12.-15. juna
 
Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama, Tvitomanija, po drugi put biće održana van granica Srbije, i to u Sloveniji u Portorožu od 12. do 15. juna.
-Nakon uspešne Tvitomanije organizovane u Hrvatskoj rešili smo da premestimo internet zajednicu u Sloveniju, i da pokažemo kakvih sve pozitivnih primera ima kod upotrebe društvenih mreža u poslovanju i u svakodnevnom životu – kaže za menadžer za odnose sa javnošću Tvitomanije, Mina Smiljanić.
Ona kaže da je i ovogodišnja, treća po redu Tvitomanija, namenjena svim pojedincima, institucijama, korporacijama – odnosno svima onima koji uspešno svoj posao premeštaju u internet sferu.
-Ovogodišnji program će biti usmeren na fotografiju, ali to neće biti jedini segment konferencije, i s obzirom da još uvek nije jasno definisan program postoji prostor za sve one koji žele učestvuju i da predlože teme da se prijave za Tvitomaniju – najavljuje Smiljanić.
Što se noviteta tiče, jedan od njih je svakako i dan posveaen konferenciji „Food Talk“ u organizaiji Color Preš Group, gde će se ljubitelji gurmanluka i hedonizma na Internetu okupiti u sali namenjenoj FoodTalk-u uz degustaciju hrane i vina.
Takođe učesnici Tvitomanije će imati priliku i da prisustvuju svečanoj dodeli Web Fest nagrada za najbolje sajtove u regionu.
Pokretač i organizator Tvitomanije, Zoran Torbica, kaže da će ove godine fokus treće Tvitomanije biti na fotografiji na Instagramu,i pozvao je sve one koje se bave ili ih zanimaju društvene mreže da se prijave kao učesnici, predavači i medijski partneri.
Organizatori konferencije omogućili su i ove godine besplatne kotizacije za sve posetioce, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.tvitomanija.me .
Domaćini konferencije u Portorožu i direktor prodaje Bernardin Grupe hotela, Borut Fakin, kaže da je veoma zadovoljan što su se organizatori Tvitomanije ove godine odlučili da dođu u Sloveniju, „jer i oni puno investiraju i rade na socijalnim mrežama“.
Pored bogatog dnevnog dela programa, Tvitomanija omogućuje i priliku za umrežavanje sa stručnjacima iz celog regiona. Edukativni program će trajati dva dana, petak i subotu, dok će kao i prošlih godina biti i zabavnog programa za sve učesnike.
Povezana vest:  SVETSKI POZNATI VIOLONČELISTI 2CELLOS NASTUPAJU U MTV EXPRESS-U