rsz nivea q10 energy visual 2NOVA GENERACIJA „Q10 Energy“ proizvoda podiže energiju ćelija kože

NIVEA je razvila novi revolucionarni „Q10 Energy Complex“. Ova nova patentirana formula koristi energiju same kože kako bi poboljšala njenu čvrstinu. U stvari, sada se po prvi put stimuliše razgradnja lipida (masnih ćelija) koji se pretvaraju u važnu energiju za kožu, i tako utiču na njeno obnavljanje i na procese učvršćivanja u samoj koži. Na testovima koji su se bavili negom kože, više od 1.000 žena potvrdilo je efikasnost „Q10 Energy Complex“ formulacije: za samo dve nedelje koža je vidljivo čvršća i glatka.

Napredni Q10 Energy Complex, koji se nalazi u NIVEA proizvodima za negu tela, u borbi protiv celulita deluje zahvaljujući visoko efikasnim aktivnim sastojcima Q10, kreatinom, a sada i sa L-karnitinom, uz dodatni ekstrakt cveta lotosa.

Ćelijama kože je neophodna energija za različite procese: zaštita, regeneracija, deoba ćelija i prozvodnja ekstra celularnog matriksa koga čine kolagen, elastin i hijaluronska kiselina. Svaka ćelija generiše energiju u mitohondrijama (svojevrsne male elektrane energije), ali sa godinama potreba za dodatnom energijom raste, kako bi se zaustavio proces starenja. Visoko efikasni aktivni sastojci su:

Q10: stimuliše regeneraciju ćelija i aktivira procese obnavljanja ćelija

Koenzim Q10 se nalazi u koži. Prisutan je u svakoj ćeliji i igra glavnu ulogu u regeneraciji kože. Prirodni nivo koenzima Q10 sa godinama se smanjuje, pa koža naglo gubi elastičnost i čvrstinu. Q10 snabdeva kožu energijom, stimuliše regeneraciju ćelija i aktivira procese obnavljanja ćelija kože. Kao antioksidant neutrališe slobodne radikale koji štetno utiču na ćelije.

Povezana vest:  Poznati posetili Huawei magični karavan

U Beiersdorfu, Q10 ima dugu istoriju. Davne 1957. Professor Fred L. Crane (Universitet u Viskonsinu), otkrio je da je Q10 supstanca koja se prirodno stvara u telu. Uloga koenzima Q10 je ključna za ćelijski metabolizam: predstavlja prirodno „gorivo“ u telu, te je zato i veoma važan za proizvodnju energijena ćelijskom nivou. Osim toga deluje i kao antioksidant, štiti ćelije od antioksidativnih poremećaja, stimulišući regeneraciju ćelija. Nažalost sa godinama, proizvodnja koenzima Q10 u samom telu se smanjuje. Još 1998.godine, Beiersdorf istraživački tim prvi je uveo koenzim Q10 u široku primenu kozmetičkih proizvoda za negu kože lica i tela. Danas, mnogi kozmetički proizvodi sadrže Q10.

Kreatin: zadužen za skladištenje energije

Kreatin je koži svojstvena prirodna organska kiselina koja se distribuira na mestima gde je najveća potreba za energijom. Predstavlja glavnog snabdevača ćelija energijom, a u ćelijama kože utiče na mnogobrojne korisne procese. Kreatin skladišti, transportuje i brzo oslobađa ćelijsku energiju potrebnu za oporavak kože, restrukturiranje i aktivaciju. Koristi se kao napredan tretman kod početnih znakova starenja kože.

L-karnitin : sagorevač masti u koži

Povezana vest:  Pernod Ricard nastavlja da podržava "Bitku za porodilišta” Fonda B92

L-karnitin je mali, vodom rastvorljiv enzim koji igra veoma važnu ulogu u održavanju energetskog metabolizma. Prisutan je u svakoj ćeliji našeg tela, dakle koža ga prirodno sadrži. U ljudskim ćelijama kože, L-karnitin predstavlja bitan kofaktor kod oksidacije masnih kiselina dugog lanca (sagorevanje masti), jer premešta masne kiseline dugog lanca u

mitohondrije (ćelijske elektrane) u kojima se odigravaju procesi beta oksidacije.

Ovim mehanizmom, pomaže smanjenje masnih kiselina i proizvodnju biološke energije.

NOVA GENERACIJA NIVEA „Q10 ENERGY“PROIZVODA  ZA NEGU TELA

Unapređena „Energy Complex“ formula koja sadrži koenzim Q10, keratin i L-karnitin, stimuliše obnavljanje ćelija a samim tim pojačava njenu prirodnu čvrstinu. Poboljšani NIVEA Q10 proizvodi protiv celulita, obogaćen i koenzimom Q10, L-karnitinom i ekstraktom lotosa, pružaju vašoj koži osećaj dodatne energije.

NIVEA Q10 Energy mleko za zatezanje tela

Hranljivo mleko za telo, efikasno kombinuje koenzimom Q10, kreatin i L-karnitin. Kreatin trenutno oslobađa energiju iz ćelija i pokreće energetske rezerve koji aktiviraju procese obnavljanja ćelija. S obzirom da sadrži i ulje makadamije, koža je već nakon dve nedelje vidljivo glatka i čvršća.

250 ml, cena: 499,00 rsd.

400 ml, cena: 679,00 rsd

NIVEA Q10 Energy losion za zatezanje tela

Formula sa koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom stimuliše obnavljanje ćelija i učvršćuje kožu. Trenutno, nakon nanošenja, intenzivno hidrira normalnu kožu i ona postaje vidljivo glatka i nežna.

Povezana vest:  Božićni koncert za pacijente bečke klinike

250 ml,cena: 499,00 rsd.

400 ml, cena: 679,00 rsd.

NIVEA Q10 Energy Cellulite kremasti gel za zatezanje kože

Lagani kremasti gel sa koenzimom Q10, L-karnitinom i prirodnim ekstraktom cveta lotosa, smanjuje pojavu celulita bez potrebe za dodatnom masažom. Već posle dve nedelje upotrebe koža je vidljivo čvršća, a nakon tri nedelje, celulit se smanjuje. L-karnitin usporava rast masnih ćelija, a Q10 značajno povećava elastičnost kože.

200 ml, cena: 929,00 rsd.

NIVEA Q10 Energy Cellulite serum za zatezanje kože

Efikasan serum koji sadrži koenzim Q10, ekstrakt prirodnog cveta lotosa i visoko koncentrovan L-karnitin za samo deset dana primene poboljšava čvrstinu kože i smanjuje pojavu celulita. L-karnitin koji se nalazi u koži, stimuliše pretvaranje masnih kiselina u energiju, a ekstrakt lotosa redukuje stvaranje novih masnih ćelija.

75 ml, cena: 1.119,00 rsd.

NIVEA Q10 plus krema za zatezanje tela

Efikasna formula sa koži svojstvenim koenzimom Q10, učvršćuje konture stomaka, butina i zadnjice.

300 ml, cena: 619,00 rsd.

NIVEA Q10 plus krema za ruke

Umirujuća krema za ruke, sa koenzimom Q10, štiti kožu od pojave tankih linija, a pouzdani UVA/UVB filteri štite je od sunca koje nepovoljno utiče na proces starenja.

100 ml, cena: 299,00 rsd.

{vsig}Q10_ENERGY{/vsig}