Antico fest - Delta City
„Antico fest“ u Delta Cityju od 31. marta do 2. aprila
 
Predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, antikvarno posuđe, nakit, stari satovi, stilski nameštaj, umetničke slike i mnogi drugi starinski predmeti – deo su postavke tradicionalnog „Antico festa“, koji će biti održan od 31. marta do 2. aprila, u atrijumu šoping-mola Delta City.
Ljubitelji antikviteta imaće priliku i da se, prvi put u okviru „Antico festa“, upoznaju sa vrednim predmetima iz srpske tradicije 18. i 19. veka – tepeluke (nakit kružnog oblika, nošen našiven na kapu-fes) i stare srpske grane i pafte (nakit  koji je služio za ukrašavanje srpskih nošnji i koji je zbog svoje vrednosti bio dostupan samo imućnim porodicama u to vreme).
„Antico fest“ je odlična prilika za kolekcionare da upotpune svoje kolekcije unikatnih predmeta, razmene informacije i novosti iz sveta antikviteta, kao i za sve zainteresovane posetioce da pogledaju i kupe izložene predmete, za sebe ili dragu osobu.
U toku trodnevne manifestacije, posetioci će imati priliku i da donesu predmete na procenu vrednosti, kao i čuju zanimljive informacije o poreklu izloženih eksponata, svakog dana u toku trajanja, od 10 do 22 sata.
Povezana vest:  Sunđer Bob Kockalone uz Nestlé žitarice za decu