ucesnici 24. Fashion SelectionaNajavljen 24. Fashion Selection

24. Fashion Selection, najveći fashion event u regionu, biće održan od 6. do 16. aprila 2014. godine.
Na press koktelu, održanom u prelepom ambijentu, na terasi na vrhu novootvorenog hotela „88 Rooms“ u Takovskoj ulici, predstavljen je program 24. Fashion Selectiona. Manekenke modne agencije Select predstavile su po jedan model učesnika Fashion Selectiona, što je bio i mali uvod u sve ono što ljubitelje mode očekuje od 6. do 16. aprila u Belexpocentru, hotelu Palisad na Zlatiboru i hotelu Hyatt Regency.
Pred početak Fashion Selection-a, u Ušće Shopping Centru će 5. aprila biti održan tradicionalni prolećni Fashion Night. Tema Ušće Fashion Night-a ovog proleća je film, pa će na četiri modne revije, uz učešće poznatih ličnosti, biti prikazane nove kolekcije za proleće/leto brendova koje se mogu naći u Ušće Shopping Centru.
Na 24. Fashion Selectionu predstaviće se Suzana Perić, Dragana Grnčarski sa svojim brendom Esoteric, Kristina Bekvalac koja će prvi put publici predstaviti svoju dizajnersku kolekciju, zatim kreatorke Marija Ivanković Jurišić, Jelena Jakovljević i Sanda Ristovski, kao i mladi talenti, diplomci i studenti modnog dizajna.
Kompanija Fashion Company na 24. Fashion Selectionu predstavlja najveće adute iz svog multibrend prodajnog koncepta Fashion&Friends, svetske brendove Replay, Diesel, Guess, Timberland, Liu Jo, Scotch&Soda.
Prestižna srpska modna kuća Mona prikazaće, prvi put u okviru Fashion Selectiona, novu kolekciju za proleće/leto 2014.
Poznatim brendovima iz svog asortimana, kao što su Nike, Lacoste, Converse, Sergio Tacchini predstaviće se i Buzz multibrend koncept.
Na 24. Fashion Selectionu biće održana i finalna revija konkursa za mlade dizajnere modne agencije Select i magazina Stilbook.
U saradnji sa Megacom filmom, najpoznatiji makedonski kreator Nenad Sekirarski predstaviće kolekciju za proleće/leto 2014, inspirisanu filmom „Osveta na ženski način“.
Tradicionalno, ekipa 24. Fashion Selectiona otputovaće i na Fashion Travel, koji će nakon dužeg vremena biti održan u Srbiji. U ambijentu hotela „Palisad“ na Zlatiboru biće održane revije modne kuće Allegra i kompanije Đak Sport.
Naravno, tu su i revije za najmlađe i Kids Fashion Day, u okviru koga će trendove za klince i klinceze predstaviti kreatorka Nela Isaković za dečiju modnu kuću Domino Kids i prestižni italijanski brend Naturino.
24. Fashion Selection biće završen dodelom nagrada najboljima na Fashion Selectionu, Fashion Selection Awards.

Povezana vest:  Počinju Dani nemačke kuhinje u hotelu Moskva