24 FSSutra počinje 24. Fashion Selection
 
Manifestacija 24. Fashion Selection na kojoj će biti prikazani aktuelni modni tokovi i trendovi, počinje sutra modnom revija Suzane Perić u Belexpocentru nakon koje će se predstaviti finalisti konkursa za dizajnere modne agencije Select i magazina StillBook.
Kristina Bekvalac, Marija Ivanković Jurišić, Jelena Jakovljević i Sandra Ristovski svoju kreativnost prikazaće u ponedeljak, 7. aprila, a istog dana na Kids Fashion Day-u predstaviće se dečiji brendovi Domino Kids i Naturino.
Utorak, 8. april, rezervisan je za brendove kompanija: Replay, Diesel, Levi’s, Gueš, Scotć&Soda i za nove talente, a zaljubljenici u trend moći će vide šta donose i brendovi Buž multibrend store-a: Nike, Adidas, Converse, Tommy Hilfigher na reviji 6. aprila.
Modna kuća Mona će novu kolekciju predstaviti na reviji 9. aprila.
Uoči manifestacije, večeras, kao pretpremijera, u Ušće Shopping Centru biće održan tradicionalni prolećni Fashion Night, sa četiri modne revije, na kojima će pistom u ulozi manekena prošetati brojne poznate ličnosti.
Saradnja modne agencije Select i Megacom Filma nastavlja se i na ovom Fashion Selectionu, i to promocijom filma „Osveta na ženski nacin“ u hotelu Hajat koju će svojim kreacijama ulepšati makedonski dizajner Nenad Sekirarski.
Zatvaranje 24. Fashion Selectiona biće 23. aprila dodelom nagrada u hotelu Moskva, dok će Fashion Travel biti održan u hotelu Palisad na Zlatiboru od 11. do 14. aprila, gde će biti održane revije modne kuće Allegra i kompanije Đak Sport.
Povezana vest:  Dejvid Bekam ove jeseni predstavlja nove stilove i trendove za H&M