asmir kolasinac 1Asmir Kolašinac počeo sa pripremama
 
Poslednje tri godine kraljica sportova polako se vraća na mesto na kom pripada. Zajedničkim snagama, naši atletičari, treneri, klubovi i Atletski savez Srbije daju sve od sebe.
Srpski reprezentativac i naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac spreman je za velike promene i pripremu za zimski deo sezone.
-Imao sam dovoljno vremena za odmor, i polako sam sredinom oktobra počeo sa pripremama. Prvi deo priprema ću biti kući, a početkom decembra idem u Medulin, kao i svake godine, samo što ću ovaj put ići malo duže – kaže Kolašinac.
Osim što je 2013-te godine postao Evropski dvoranski prvak, Asmir je ove godine oborio i dvoranski rekord u bacanju kugle star 32.godine koji sada iznosi 20.67 metara. I ne baš mnogo zadovoljan ovom sezonom, najavio je nove promene.
-Pauzu sam iskoristio za analizu prethodne sezone i šta je to što bih mogao da izmenim da bih rezultatski napredovao. Biće nekih promena u treningu, a pogotovo u ishrani, gde mislim da imam dosta prostora za napredovanje, a sve u cilju boljeg oporavka od treninga.
S obzirom da je Asmir Kolašinac Evropski šampion u dvorani od njega se svakako najviše očekuje na Evropskom prvenstvu u Pragu koje se održava 6.marta.
Da li će se u 2015-toj Asmiru poklopiti sve kockice?
Povezana vest:  Adidas napustio IAAF tri godine pre isteka ugovora