Trka fantazija startKrenula prva TRKA FANTAZIJE u Srbiji
 
Sinoć je iz bar restorana Tranzit, Braće Krsmanović 8, krenula prva TRKA FANTAZIJE u Srbiji. Pod sloganom „ Oslobodi maštu i dočekaj zimu“ . Ovu zabavnu trku Beogradski trkački klub posvetio je dolasku zime, vremenu kada fantastična bića izlaze na ulice i trče našim belim gradom
Razna fantastična bića, vilenjaci, superheroji, super zlikovci, boginje i bogovi ali i pokoji političar (jer svačija je mašta univerzum za sebe), protrčali su centralnim beogradskim ulicama 4 kilometara.
Oslobodi maštu povezuje trčanje sa zdravom i zabavnom aktivnošću, sa idejom da istovremeno možemo da radimo nešto zdravo, a oslobađajuće, da se izražavamo kroz pokret, da dobru energiju koju mi osećamo dok vežbamo ne treba da držimo u četiri zida nego da je iznesemo na ulice.
Organizator trke je Beogradski trkački klub, grupa trkača i trkačica koja inspirativnim akcijama želi da motiviše sugrađane na pokret. Do sada je klub organizovao Trku mrmota – koja se iznova ponavljala za dan mrmota  i Tropsku trku u slavu dolaska leta, kada su gradom protrčali šareni trkači u kupaćim gaćama.
Koliko puta smo samo započeli novu godinu ili poglavlje u životu sa odlukom: od danas živim zdravije, pazim na ishranu i krećem da treniram. Ako vam se desilo da posle ovakve odluke odustanete, na Fantasy runu upoznaćete se sa zimskom Školom trčanja – šestomesečnim grupnim programom vežbanja za početnike koju organizuje Beogradski trkački klub.
Povezana vest:  We Run Belgrade trka na Ušću danas u 12h