Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije (ASS) Slobodan Branković rekao je danas da je uveren da će predstojeće Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu biti odlično organizovano i da će srpski reprezentativci osvojiti brojne medalje.

-Organizaciono, tu dilema nema i neće ih biti. Kao organizatori, bezbroj puta smo se dokazali. Ne samo da će Beogradska arena biti sjajno pripremljena, a borilašta savršena, već će i brojni gosti iz Evrope upoznati Beograd u najlepšem svetlu – rekao je Branković, saopštio je ASS.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 3. do 5. marta u Beogradskoj areni.

-Što se tiče medalja, sigurno je da će ih biti. Imamo izvrsne asove i čvrsto verujem da će ovo evropsko prvenstvo takmičarski biti izuzetno uspešno. Zaista je nezahvalno prognozirati jer će u Beogradu biti mnogo kvalitetnih atletičara, a svi imaju jedan cilj, da budu najbolji. Imamo svoje adute i verujem u njih – naveo je Branković koji je i predsednik lokalnog Organizacionog komiteta.

On je dodao da se pripreme srpskih atletičara odvijaju po planu.

Povezana vest:  Ibrahimović: Nikad ne ostavljam posao nedovršenim

-Sredstva su obezbedjena, plan se u potpunosti odvija onako kako je zacrtano i nema nikakvih dilema. Na atletičarima je da se pripreme maksimalno i da se dokažu – rekao je državni rekorder u trci na 400 metara.

Branković je dodao da je vlada Srbije pomogla organizaciju Evropskog dvoranskog prvenstva.

-Uz veliku podršku vlade Srbije, koja je preko Ministarstva za omladinu i sport finansirala organizaciju ovog dogadjaja, kao i ogromnu podršku grada Beograda i svih sponzora i donatora, ovaj dogadjaj će biti organizovan na najvišem nivou i verujem da će dobiti najviše ocene – rekao je Branković.

Foto: ASS

Povezana vest:  Intezivna nega za izrazito suvu i atopijski suvu kožu ruku uz EucerinAtopiControl liniju