Kraljica sportova u novom ruhu

Atletski savez Srbije i kompanija Delta Sport Grupa potpisali ugovor o sponzorstvu

 

potpisnici ugovoraU prostorijama Delta Holdinga Atletski savez Srbije i kompanija Delta Sport Grupa, ekskluzivni distributer brenda Nike, potpisali su ugovor o sponzorstvu za naredne 2 (dve) godine. Ugovor su potpisali generalni direktor Delta Sport Grupe Goran S. Karić, i predsednik ASS-a Veselin Jevrosimović.

-Izuzetno mi je drago što ispred kompanije Delta Sport Grupa imam tu čast da potpišem ugovor o sponzorstvu sa Atletskim savezom Srbije. Potpisivanjem ovog ugovora Nike se vraća svojim korenima, jer je kao kompanija svoj razvoj započela kao proizvođač atletske opreme. Posebno me raduje što ugovor potpisujemo u godini kada je naša kraljica sportova beležila sjajne rezultate. Nadam se da veliki uspesi naših atletičara tek predstoje i da će podrška Najkija, kao sportskog brenda broj 1 i kompanije koja je specijalizovana za proizvodnju opreme za trčanje, biti i moralni podsticaj našim sportistima – izjavio je Goran S. Karić, generalni direktor kompanije Delta Sport Grupe.

Povezana vest:  Asmir Kolašinac imao peh na Dijamantskog ligi u Oslou

Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije, istakao je da potpisivanjem ugovora sa kompanijom Delta Sport Grupa i jednim od najprestižnijih sportskih brendova Nike atletika se u Srbiji vraća na stare staze uspeha.

-Ovim ugovorom obezbedili smo najbolju opremu za naše atletičare, onu istu koju nose slavna imena poput Paule Retklif i ostalih. Nadamo se da će se ova prednost videti i u rezultatima i da će nam doneti dobru karmu, jer kako kažu u Najkiju – najbolji uvek idu uz najbolje – izjavio je Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije.

Povezana vest:  Održan 23. Beogradski maraton

Konferenciji su prisustvovali ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić Marković, Mila Andrić, Sonja Stolić, Tatjana Jelača, Jelena Jotanović, Nemanja Cerovac i Mirko Petrović.