miCoach_1adidas miCoach trening povodom trke Urbanathlon
Trka Urbanathlon održaće se u nedelju 12. septembra u Beogradu. Uz sve standardne discipline kao što su trčanje, vožnja biciklom, orijentiring, takmičari će koristiti i javni prevoz i isprobati se u brojnim igrama izdržljivosti i snalažljivosti.  Jedna od kontrolnih tačaka blizu samog starta, ali i blizu cilja, biće  adidas brand store u Knez Mihajlovoj 33.
Za sve posetioce, adidas je u nedelju 12.septembra organizovao jedinstveni miCoach trening gde će od 10 do 18 časova biti omogućeno probno korišćenje ovog jedinstvenog uređaja. Specijalizovani instruktori predstaviće najsavremeniju opremu za treniranje – miCoach tehnologiju. miCoach omogućuje trening prilagođen ličnim ciljeva. Posetioci će testirati miCoach Pacer – sistem koji se postavlja na telo za vreme treniranja, obezbeđuje audio trening u datom trenutku govoreći da li treba da trčite sporije ili brže kako biste postigli Vaš cilj koji ste sami prethodno odredili, kao i miCoach Zone, narukvicu koja vam uz pomoć boja sugeriše kako najproduktivnije da trčite da biste postigli željeni cilj.
miCoach je savršen proizvod za početak vežbanja. Jednostavno funkcioniše:  unesu se svoje godine na www.adidas.com/running, miCoach izračuna ciljne zone treninga i moze da se počne.  Svetleće lampice na narukvici jasno prikazuju boju, odnosno zonu srčanog ritma za vreme trčanja i olakšavaju treniranje pravim intenzitetom. Stilizovana narukvica prikazuje zonu srčanog ritma jednostavno i na prvi pogled, pružajući  trenutno povratnu informaciju koja je potrebna za efikasnije vežbanje.
Za vreme trčanja, miCoach, u skladu sa ličnim planom treninga, daje instrukcije u datom trenutku. Isto tako, povezuje se na bilo koji MP3 plejer, kao I na neke modele blackberryja,  tako da se mogu  čuti  instrukcije dok se slušaju omiljene pesme.
Inače, Urbanathlon obuhvata čitav grad Beograd. Trka prolazi popularnim kulturnim, istorijskim, sportskim i zabavnim destinacijama, ulicama, mostovima i šetalištima glavnog grada.
Povezana vest:  Novi nacionalni rekord Gorana Nave