amela_aerodrom_med

Terzić i Petrović ponovo najbolji na Ramazanskoj trci
 
Atletičarka Novog Pazara Amela Terzić i član užičke Mladosti Mirko Petrović pobednici su 13. Ramazanske ulične trke koja je održana večeras u Novom Pazaru, čime su potvrdili svoje trijumfe iz poslednjih nekoliko godina.
Terzićeva je do svoje pete uzastopne seniorske titule na Ramazanskoj trci došla u konkurenciji 15 takmičarki, nastupivši u svom gradu samo dva dana posle osvajanja srebra na 1.500 metara na Svetskom juniorskom prvenstvu u Barseloni.
Teodora Simović, takođe juniorska reprezentativka iz Novog Pazara, osvojila je drugo mesto, treća je bila Ana Sekulić iz užičke Mladosti, dok je četvrto mesto pripalo mladoj Novopazarki Elvedini Zornić.
Mirko Petrović, petostruki seniorski šampion ove manifestacije je po broju titula dostigao Darka Radomirovića, ostvarivši pobedu u konkurenciji 25 atletičara.
Drugo mesto pripalo je učesniku Olimpijskih igara u Londonu DarkuŽivanoviću iz kragujevačkog Radničkog, treći je bio Goran Miličić iz Leposavića, a četvrti domaći takmičar Muamer Hasanović.
Organizatori 13. Ramazanske ulične trke bili su novopazarski atletski klub, gradski Sportski savez i Sportski centar, dok je generalni pokrovitelj bio Grad Novi Pazar.

 

Povezana vest:  Bolt s drugim vremenom u finalu SP