tatjana_jelaca_marakana

Jelača: Razočarana sam, očekivala sam mnogo vise

Srpska atletičarka Tatjana Jelača rekla je posle neuspeha u kvalifikacijama u bacanju koplja da je razočarana i da je mnogo više očekivala od nastupa na Olimpijskim igrama.

-Razočarana sam, mnogo više sam očekivala. Dve nedelje pre ovoga bacila sam 60,89 metara što bi sada bilo dovoljno za ulazak među prvih 12. Znam da mogu mnogo više od toga i bila sam spremna minimum za 62,3 – rekla je posle taklmičenja Jelača.

Povezana vest:  Sutra jedanaesta po redu Ženska trka

On je dodala da je bila iscrpljena i neispavana.

-Spavala sam tri sata pred ovako važno takmičenje, to je katastrofa, nedelju dana niko ne može da spava, svi se žale zbog toga. Organizacija je nula. Svaka čast onome ko može. Nadam se da će Ivana Španović uspeti da se odmori preko dana i da neće doći u moju siutuaciju – požalila se Jelača.

Povezana vest:  Mihail Dudaš osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu

Srpska atletičarka je u kvalifikacijama zauzela 13. mesto u svojoj grupi u konkurenciji 21 takmičarke. U prvom pokušaju koplje je bacila 52,58 metara, zatim je prestupila, dok je u trećem zabeležila rezultat od 57,09 metara.

-Prvi hitac sam totalno promašila, nisam imala osećaj da sam došla na stadion. Ne tražim nikakvo opravdanje, nisam zadovoljna jer znam da sam spremna za više. Nisam to pokazala, šta je tu je. Da se razumemo – 57 metara nije loš rezultat, ali nije dovoljan – zaključila je Jelača.

Povezana vest:  Boltu preti zabrana učešća na Olimpijskim igama u Riju