Ivana_Spanovic_photo_Predrag_Vuckovic__0004_mala

Španović: Finale je uspeh, a tamo šta mi Bog da

 

Srpska atletičarka Ivana Španović posle vecerašnjeg plasmana u finale Olimpijskih igara u skoku u dalj izjavila je da je postigla veliki uspeh, ali da će učiniti sve da u finalu bude još bolja.

-Skakala sam za Srbiju i za sve one koji me podržavaju. Bilo je veoma stresno, ovo je veliko takmičenje i teško je ponoviti skokove sa treninga. Znam šta sam sve uradila da bih bila ovde, jer sam imala problema sa povredom – rekla je Španovićeva novinarima u Londonu.

Povezana vest:  Izmene u sastavu reprezentacije

Ona je dodala da je nezahvalno davati bilo kakve prognoze uoči sutrašnjeg finala.

-Bitno mi je samo da se dobro naspavam, prethodne noći sam kasno legla jer moja soba gleda na košarkašku dvoranu, igrao je „drim tim“ i čula se glasna muzika do jedan iza ponoći. Ipak, uspela sam da se naspavam i sada kad sam u finalu sve je u redu. Nezahvalno je davati prognoze i pričati kojim bi mestom bila zadovoljna. Ništa ne najavljujem, šta mi Bog da, koja god budem, biće mnogo jer imam samo 22 godine – poručila je Španovićeva.

Povezana vest:  57. PRVENSTVO BALKANA U KROSU, Sonja Stolić brani boje Proletera u Zrenjaninu

Prema njenim rečima, nije joj smetalo što je doputovala u London pre samo dva dana i beogradskih 40 stepeni zamenila za londonskih 20.

-Duvao je jak vetar, bilo je hladno, ali znala sam kakvi su uslovi u Londonu i pripremljena sam na to. Sad je sve u redu jer sam u finalu, posle mogu i da se razbolim, nije ni važno – zaključila je Španovićeva.

Povezana vest:  Ivana Španović startuje mitingom Dijamantske lige u Dohi