Karl Luis ciljna bina

KARL LUIS PROMOTER 26. BEOGRADSKOG MARATONA 2013.

Beogradski maraton d.o.o. ima čast i zadovoljstvo da saopšti da je Karl Luis spreman da bude promoter 26. Beogradskog maratona 21.04.2013. godine.
Kao što je celoj našoj sportskoj javnosti poznato – Karl Luis je već bio promoter Beogradskog maratona 2006. godine.
Tadašnji gradonačelnik Nenad Bogdanović tom prilikom, izjavio je: „Ono što je najvažnije je da imamo promotera koji je dao poseban značaj Beogradskom maratonu. Beogradski maraton je postao jedan od najznačajnijih brendova Beograda, upornošću i dobrom sveukupnom organizacijom u kojoj su neposredni organizatori na izuzetno stručan način obavili svoj deo posla, a grad obezbedio logistiku da sve to može da besprekorno funkcioniše.“
Maratonsku poruku iz Beograda, sa slikom Karla Luisa u cilju sa gradonačelnikom Beograda – prihvatile su i u milione domova širom sveta prosledile TV mreže CNN, BBC, EURONEWS, EUROSPORT i mnoge druge.
Beogradski maraton – simbol Srbije i Beograda i Karl Luis – sinonim za najveća ostvarenja i domete u sportu – i ove godine će u najboljem svetlu predstaviti svetu najvažniji međunarodni tradicionalni sportski događaj u našoj zemlji i privući veliku pažnju domaće i svetske sportske javnosti i medija.

Povezana vest:  Kou: Kenija bi mogla da bude izbačena sa OI zbog dopinga