ass ugovor

Kompanija Komtrejd uz ASS i Bekrića do Rija

Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić, osvajač bronzane medalje na nedavnom šampionatu sveta u Moskvi na 400 metara sa preponama, tokom priprema za Olimpijske igre u Riju 2016. godine imaće finansijsku podršku kompanije Komtrejd.
U prostorijama Komtrejda na Novom Beogradu danas je potpisan sponzorski ugovor između Atletskog saveza Srbije (ASS), Bekrića i njegovog trenera Mirjane Stojanović, na osnovu kojeg će njih dvoje u naredne tri godine mesečno dobijati 2.300 evra (Bekrić 1.500, Stojanovićeva 800).
-Tim koji pobeđuje ne treba menjati. Prezadovoljan sam zbog ove podrške, sada ćemo se lakše spremati za cilj, a to su Olimpijske igre u Riju, gde želimo da sijamo u najboljem svetlu – rekao je Bekrić.
U ime AŠ ugovor je potpisao generalni sekretar Slobodan Branković, koji je ocenio da se posle prvenstva sveta u Moskvi status atletike u Srbiji drastično promenio na bolje.
-ASS sada svakodnevno dobija pozive od donatora i velikih firmi. Atletika je postala sport broj 1 u Srbiji i nadam se da ćemo ovaj san sanjati još dugo godina“, rekao je Branković.
Bekrićev trener, Mirjana Stojanović, posebno se zahvalila predsedniku AŠ i prvom čoveku Komtrejda Veselinu Jevrosimoviću.
-Na ovaj način pokazao je koliko je trener značajan u atletici i da bez toga nema uspeha – istakla je Stojanovićeva.

Povezana vest:  Spisak kandinata za EP u dvorani, 2/4.mart Pariz