POTPUNO NOVI TOJOTA LEND KRUZER

 

Lepotan za kraj godine

 

NoviLendCruiser (1)I pored velike krize koja se najžešće odrazila na auto industriju, gigant iz dalekog Japana ne posustaje. Na domaćem tržištu za kraj kalendarske godine, na padinama Košutnjaka, specijalizovanim novinarima predstavljen je potpuno novi tojota lend kruzer.

– Iako smo godinu na izmaku proglasili godinom tojote, kada saberemo utiske, ne možemo biti ne zadovoljni. Mali porast kada kriza čini svoje vredan je pomena, plus ozbiljne širenje servisno prodajne mreže, govori u prilog činjenici da razmišljamo na duge staze. Posle obilja noviteta, koji su ove godine viđeni na domaćem tržištu počev od Salona automobila, danas završavaamo sa vrhom u ponudi, lend kruzerom – rekao je Slobodan Radojičić, prvi čovek tojota Srbije.

Povezana vest:  "Krajsler" gradi fabriku za izradu "Fijatovih" motora

Prvenstveno namenjen ozbiljnim poslovnim ljudima i bogatim dokonim domaćicama, lend kruzer u novom izdanju definitivno pleni pažnjom.

-Uopšteno govoreći, smatra se da je teško postići dobre performanse u vožnji jednog vozila i na kolovozu i van njega. Međutim, u razvoju novog lend kruzera, umesto mlakog pokušaja da ponudimo odnos između ovih mogućnosti od 50:50, uložili smo celih 100 odsto u razvoj obe, i uspeli da usavršimo i poboljšamo istovremeno ova dva kvaliteta koji naizgled jedan drugom protivreče – reako je Makoto Arimoto, glavni inžinjer

Povezana vest:  Novi SAAB

Dok se bavi potrebama vozača sutrašnjice danas svojom putanjom ka održivom kretanju i konačnom cilju eko automobile, toyota takođe nastavlja da se fokusira na jedinstvene zahteve klijenata koji očekuju od svojih vozila savršene performanse i to u najtežim uslovima i najzahtevnijim radnim okruženjima u celom svetu.

Ikona na 4WD tržištu, land kruzer je baš takvo vozilo. Kombinuje sve mogućnosti van kolovoza sa vrhunskim zadovoljstvom u vožnji na putu i čak više standarde kvaliteta i komfora. Nijedan drugi 4WD ne može da ponudi ovu jedinstvenu kombinaciju dinamike na putu i performansi na terenu van njega.

Povezana vest:  Stručnjaci preporučuju zamenu zimskih guma usled toplog vremena u Srbiji

Nasledivši osnovne karakteristike lend kruzer porodice, potpuno novi land kruzer razvio se tako da ogovori na potrebe kupaca koje se neprestano menjaju. Pruža izvanredne performanse u vožnji i istančanost čak i na najtežim putanjama, stazama i terenima u celom svetu, kroz kombinaciju tri ključne vrednosti proizvoda.