SAMSS NAJAVIO PROGLAŠENJE NAJBOLJIH 23. DECEMBRA

Proslava na Beogradskom sajmu

 

Za manje od dve nedelje Sportski auto moto savez Srbije upriličiće najveseliji trenutak za kartingaše i automobiliste, koji su vredno osvajali bodove, kako za sebe tako i za klubove. Okupiće se majstori volana u zujalicama osnovnoj školi sportske vožnje u malenim spravama u pet klasa, ali i starija ekipa po disciplinama, počev od relija kao najzahtevnije, preko brdskih trka koje su bile najmasovnije, do kružnih staza koje su i ovom prilikom iznedrile obilje uzbuđenja, mahom van borilišta, mada ih nije manjkalo i na jedina dva trkališta, Beranovcu i Zalužanima.

Povezana vest:  FAS prvi put učestvuje na Međunarodnom salonu automobila sa brojnim Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep vozilima (FOTO)

Restoran na Beogradskom sajmu 23. decembra, biće stecište ljudi, čijim venama umesto krvi, praktično teče benzin i to minimum 100 oktana. Pre veselog čina neminovno je da prvo zaseda Izvršni Odbor, kako bi verifikovao rezultate po klasama u svakoj od disciplina. Zatim sledi Upravni Odbor, kako bi sve aminovao i o istom trošku odlučio o stipendijima kako bi mlade snage, lakše prebrodile, početne kilometre na stazi, pokraj staze, u boksu, a pre svega u garaži.

Povezana vest:  Istinski atleta: Nova generacija Corse OPC