Nova specijalna edicija Opel Cascade je namenjena kupcima koji su u potrazi za dodatnim mogućnostima kada je reč o njihovom kabrioletu za sva godišnja doba. Svaki detalj i svaka nijansa Cascade Supreme su savršeno ukomponovani. Ovaj kabriloet četvorosed moći će da se naruči u „Pull Me Over“ crvenoj, „Summit“ beloj ili „Black Meet Kettle“ crnoj boji. Ove tri boje karoserije su na jedinstven način naglašene crnom maskom hladnjaka, crnim spoljnim retrovizorima i sjajno crnim, dvotonskim alu naplacima od 20 cola. Da bi se naglasile ove unikatne osobine, kućišta svetala za maglu i horizontalna prečka Opelovog logoa su u boji karoserije. Crni „Acoustic“ krov se otvara za samo 17 sekundi do brzine od 50 km/h i opravdava svoje ime, pružajući tihu, rafiniranu atmosferu unutar kabinskog prostora,čak i pri višim brzinama. Ljubitelji kabrioleta će uskoro moći da se dive Opel Cascadi Supreme u Parizu, gde će ovaj model proslaviti svoju svetsku premijeru, na Mondial de l’Automobile, od 1. do 16. oktobra.

Povezana vest:  Ampera-e zvezda Opelove izložbe u Parizu

Obraćanje pažnje na detalje se nastavlja i unutar nove Cascade Supreme. Inspirisani sjajno crvenom potpisnom linijom Opelove futurističke dizajnerske studije, GT Conceptom, šavovi na sedištima, tapacirungu vrata, trimu enterijera, su u sportsko crvenoj nijansi. Vešto skrojeni šavovi na volanu, centralnoj konzoli i ručici menjača su u odgovarajućoj crnoj boji, dok su insertacije na instrument tabli u premijum maniru presvučene klavir crnom glazurom. Grejana AGR ergonomska sedišta u „Siena“ koži i volan sa tri paoka su dostupni opciono.

Povezana vest:  Opel Meriva je sada dostupna kao dizajn izdanje - novi zavodniji izgled za najprodavaniji evropski miniven