PSC Komnenović, član nemačkog AVAG holdinga i ovlašćeni distributer Opela nastavlja da nagrađuje najvernije kupce! U susret zimskim mesecima kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim, svi kupci nove Opel Corse do 1. novembra u PSC Komnenović na poklon dobijaju četiri zimske gume.

Podsećamo vozače da su dužni da svoje četvorotočkaše opreme zimskim ili univerzalnim gumama, čija je dubina dezena gazećeg sloja najmanje četiri milimetra, i to u periodu od 1. novembra do 1. aprila naredne godine.

Povezana vest:  Opel Zafira Tourer: novi prvak svestranosti

Prethodnih dana temperature vazduha i tla su se u jutarnjim satima uveliko spuštale ispod onih dobro poznatih 7C kada smeša letnjih pneumatika postaje suviše tvrda i gume gube svoja dobra svojstva. Prijanjanje je slabije, te rizik od udesa veći, čak i ako je asfalt potpuno suv ili samo delimično mokar.

Zato smo mi u PSC Komnenović odlučili da ovu vrednu nagradu poklonimo najvernijim kupcima pre zimske sezone. Istovremeno pozivamo buduće kupce da pre konačne odluke o kupovini automobila dođu u naš prodajno-servisni centar gde mogu obaviti probnu vožnju bilo kog Opelovog modela kako bi se uverili u vrhunski nemački kvalitet izrade.

Povezana vest:  Opelove svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi 2012. godine

PSC Komnenović nalazi se u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-18h i subotom od 08-13h. Možete nas kontaktirati i na  +381(11) 4141-720 ili +381(63) 200-454 kako bi zakazali probnu vožnju.

Naša sedmogodišnja garancija koju dajemo tokom kupovine Opel automobila je tu da vam olakša odluku u izboru vašeg novog ljubimca.

Povezana vest:  Volvo uvodi detektor biciklista na automobilima

PSC Komnenović – za nemački kvalitet bez konkurencije!