Mazda2_Specijalne verzije Mazde2 GT i Mazde3 GT na našem tržištu

 

Za svoj 90. rođendan, Mazda je spremila specijalne verzije Mazde2 i Mazde3 sa posebnim paketima opreme.

 

Mazda2 GT sada je po posebnoj ceni dostupna sa aluminijumskim felnama, prednjim svetlima za maglu, putnim kompjuterom, krovnim spojlerom u boji karoserije, uz još detalja koji njen izgled čine još uočljivijim, a vožnju još zanimljivijom.

Povezana vest:  Opel Mokka: kompaktna veličina, snažan stav

 

Nova Mazda3 ima elegantne 17-oinčne aluminijumske felne, aerodinamične branike, prednja svetla za maglu i zadnji krovni spojler, uz mnoge nove detalje u unutrašnjosti vozila. Uz specijalni paket, Mazda3 je dobila još sportskiji i dinamičniji izgled i nudi još veće uživanje u vožnji uz tempomat, LED zadnja svetla i Bluetooth uređaj. Kupcima u Srbiji na raspolaganju stoji ograničena serija od 25 Mazdi3 GT, koju, kao Mazdin rođendanski poklon, kupci mogu sebi da priušte po izuzetno povoljnim cenama.

Povezana vest:  1.3-litarski Aveo turbo dizel ispušta samo 95 g CO2

 

Mazda3_Mazda3 je osvojila prvo mesto u kompakt-klasi na poslednjem istraživanju o zadovoljstvu kupaca koji je sproveo američki institut J.D. Power. U najvećem istraživanju nemačkog automobilskog tržišta, Mazda3 je osvojila 85,6 procenata kada je reč o opštem zadovoljstvu kupaca.

 

Informacije o posebnoj ponudi mogu se naći kod dilera širom mreže kompanije Mazda Srbija i Crna Gora u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Podgorici.

Povezana vest:  Astra Enjoy limuzina sa bogatom opremom po neverovatnoj ceni od 12.677 evra