astra_classic_3Astra Classic III sa osam točkova!

 

 

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila povodom pedeset godina rada organizuje veliku prodajnu akciju Astri Classic 3 u kojoj omogućuje uštedu i obezbeđuje odlično opremljene automobile po izuzetnim cenama, a svakom kupcu poklanja i četiri zimska točka (pneumatici + felne).

Astra Classic III osmišljena je da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept dodatno potvrđuju da ovaj automobil na najbolji način podržava svaki stil vožnje. Premda je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju.

Povezana vest:  Forester za sve prilike

Astra Classic III – 1.6/115KS, četvoro vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa šest zvučnika, četiri vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, servo upravljač presvučen kožom na kojem su komande za radio/CD, elektro podizače prednjih stakala, elektro-podesivi retrovizori i centralno zaključavanje – za samo 11.999 evra, dok cena verzije 1.4/90KS sa petoro vrata iznosi 11.140 evra. U cene su uračunate carinske dažbine, trnasportni troškovi i PDV.

Povezana vest:  Chevrolet poklonio svoj prvi automobil SOS Dečijem selu u Kraljevu (FOTO)

Akcija traje do 31. decembra 2010. godine, odnosno dok traju zalihe.

Radno vreme salona Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.