Toyota_Novi_BeogradNovi prodajni salon Toyota Novi Beograd

 

Dugogodišnji ovlašćeni Toyota partner, kompanija MAG Centar, 13. oktobra 2010. svečano je otvorio svoj novi prodajni objekat Toyota Novi Beograd koji se nalazi na atraktivnoj i pristupačnoj lokaciji u ulici Vladimira Popovića 48. Svečanom otvaranju prisustvovali su g-din Masahiro Kuwahara (predsednik Toyota Adria Grupe), predstavnici mnogobrojnih kompanija i medija u Srbiji i uvaženi gosti.

U objektu koji se prostire na površini od 345 m² izloženo je šest Toyota modela. Objekat je opremljen po aktuelnim Toyota standardima. Njegovo otvaranje nadovezuje se na jedanaestogodišnji uspešan rad objekta na Bežanijskoj kosi. Mag je ovlašćeni Toyota partner više od 10 godina. Osnovan je 1999-te godine i tada je bio jedini ovlašćeni Toyota partner. 2004. godine MAG je od predsednika Toyota Adrije, dobio nagradu Best dealer (Najbolji diler) u Srbiji.

Povezana vest:  Sjajan uspeh Opel Mokke: Već 200,000 porudžbina do sada

Mag Centar, nosilac standarda ISO14001, je kompanija koja nudi kompletnu uslugu prodaje, servisa i prodaju rezervnih delova kao i novu uslugu „ekspres servis”, u okviru koga se redovan servis obavlja za manje od jednog sata. Sva oprema i usluge ispunjavaju važeće Toyota standarde.

Na svečanom otvaranju novog prodajnog salona, g-đa Sandra Bogdanović (direktor MAG Centra) obratila se cenjenim gostima sledećim rečima

-Hiljade naših zadovoljnih kupaca i korisnika naših servisnih usluga podstiču nas da konstantno unapređujemo naše znanje i omogućimo najviši nivo usluge u skladu sa Toyota standardima. Želimo da u ovom novom ambijentu pružimo kupcima jedinstven doživljaj napredne generacije novih Toyota vozila kao i mogućnost da se uverite u bezbednost, performanse i posvećenost brizi za ekologiju i očuvanju naše planete. Novi Beograd je izuzetan potencijal za dalji razvoj naše mreže, tako da je otvaranje ovog salona samo prvi korak našeg daljeg proširenja, na čemu intezivno radimo. Jedan od naših najvažnijih motiva je : Nije važno kuda ste krenuli, sa Toyotom ćete uvek stići do cilja! To pokazuju istraživanja koja nam odaju priznanje za najmanji broj kvarova po broju pređenih kilometara. Za udobnu i sigurnu vožnju, provereno pouzdane Toyote, potreban je samo redovan servis i garantujemo da ćete i tada otići zadovoljni. Servis vozila se i dalje nalazi na već poznatoj lokaciji Partizanske Avijacije 1 (Bežanijska kosa), gde možete obaviti sve vrste mehaničarskih, električarskih, limarsko- lakirerskih poslova, u garantnom i vangarantnom roku. Prepoznatljivi smo i poznati po stručnom i ljubaznom osoblju, odličnoj snabdevenosti rezervnim delovima i brzoj i vrhunskoj usluzi po konkurentnim cenama.

Povezana vest:  Svi bismo vozili električni automobil, kad bi država platila bar pola cene

Posetite naš prodajni salon i servis i proverite zašto nas istraživanja o zadovoljstvu kupaca svrstavaju u sam vrh!