dacia-sanderoUz Dačije i zimske gume

 

 

Hit Auto, ovlašćeni diler Renaulta, Dačije i Nissana potencijalnim kupcima Dačijinih modela Logan i Sandero Stepway nudi dobar „pazar“: uz automobil dobijaju dve zimske gume, a oni čiji je izbor “običan” Sandero, sve četiri! Akcija važi za ograničeni kontigent vozila.

-Uprkos odlaganju obaveze da, prema novom Pravilniku o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, automobili od 1. novembra moraju da imaju zimske pneumatike, smatramo da je bezbednost kupaca na prvom mestu, pa im, shodno tome, uz automobil poklanjamo zimske gume – kaže direktor Hit Auta, Zoran Dragoj.

Povezana vest:  Grand Motors prodao više od 130 automobila, kupcima Mustanga i skuter kao poklon

-Uočili smo da su vlasnici vozila upoznati sa odlaganjem primene Pravilnika u delu koji se odnosi na zimske pneumatike, ali i da su još u dilemi šta je od opreme obavezno posedovati. Da bi smo je otklonili na najbolji način, vlasnicima automobila koji dođu u naš poslovni centar na Starom sajmištu (Novi Beograd), predlažemo da popune upitnik iz koga se lako uočava da li je njihov automobil snabdeven propisanom opremom. Ako to nije slučaj, imaju priliku da na licu mesta nabave sve što je neophodno, poput kompleta sijalica, užeta za vuču, kutije prve pomoći itd – kaže gospodin Dragoj.

Povezana vest:  Šta raditi kad auto stane na putu?