citroen C3C3 i C4 na akciji do kraja godine

 

Iako je bilo najavljeno da će se akcija za modele Citroen C1, C3 i C4 završiti najdalje do kraja ovog meseca, jer je ceo kontigent gotovo rasprodat, iz Vitro Group, ovlašćenog uvoznika Citroen vozila za Srbiju i Crnu Goru, ipak nam stižu lepe vesti za one koji su u fazi kupovine novog vozila.

Nakon sjajnih prodajnih rezultata tokom jeseni i rasprodatog Citroena C1 i isto tako gotovo rasprodatih C3 i C4, rukovodstvo francuskog giganta odobrilo je Vitro Group još jednu količinu ova dva tražena modela.

Samim tim produžena je mogućnost kreditiranja kupovine ovih vozila, pa je Vitro Group u saradnji sa Findomestic bankom obezbedio svojim kupcima nabavku novih Citroena C3 i C4 po najpovoljnijim uslovima na tržištu i sa najnižom kamatnom stopom od svega 6,84% bez obaveze kasko osiguranja, bez žiranata i bez prenosa plate. Da su ovo zaista fantastični uslovi kreditiranja i da nema skrivenih zahteva uverilo se već mnogo kupaca, koji su praktično dobili mogućnost da otplate auto za šest godina uz godišnju kamatu u vrednosti malo boljeg mobilnog telefona.

Povezana vest:  „Piaggio Group“ na sajmu promovisao novog uvoznika i distributera u Srbijia - kompaniju "P.G.S. Moto

Citroen C4 je ovih meseci apsolutni hit sa cenom od 10.880 evra, a možete ga voziti i na kredit uz učešće od 1088 evra. C4 poseduje benzinski motor 1.4, a samo deo sjajne opreme čine: klima uredjaj sa posebnim hladjenjem kasete, HiFi radio CD MP3 sa komandama na volanu, Bluetooth handsfree uredjaj, USB priključak, masivna sedišta od mekog velura, ABS, EDB-pomoć pri naglom kočenju, tempomat+limitator brzine, 4 vazdušna jastuka i dve vazdušne zavese, varijabilni servo upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar, kožni volan, daljinsko centralno zaključavanje vrata, električne podizače prednjih stakala, električno podešavanje spoljnih retrovizora, branici i retrovizori u boji karoserije, svetla za maglu…

Povezana vest:  Mazda2 – specijalna akcija za gradskog ljubimca

Novi Citroen C3 se pojavio ove godine na tržištu u Evropi i  najozbiljniji je kandidat za auto godine u mnogim Evropskim zemljama, u Crnoj Gori je nedavno proglašen Automobilom sajma u Budvi, a kod nas su ga Vrele Gume već proglasile za najpopularniji auto u 2010. godini, glasovima svojih čitalaca. Uz kompletan električni i bezbedonosni paket, kao i klima uredjaj, možete doplatiti 540 evra i  imaćete zadovoljstvo da se vozite sa Zenith vetrobranskim staklom, koje pruža potpuno novu dimenziju uživanja u vožnji. Akcijska cena modela Citroen C3 i dalje je 9.980 evra, a učešće za kredit je 998 evra.

Povezana vest:  Britanski naučnici izumeli veštački benzin koji će koštati 22 eurocenta po litru

Akcija za ova dva modela će trajati do 25.12.2010. godine ili do isteka zaliha, a iz Vitro Group vas pozivaju da posetite neki od salona u Beogradu, Nišu ili Jagodini, ili njihovih dilera u Novom Sadu, Čačku, Subotici, Bačkoj Topoli, Šapcu i Zrenjaninu.