toyota_takmicenje_crtanjeSa Toyotom u Japan- umetničko takmičenje za decu “Toyotin auto snova”

 

Prvi put ove godine, Srbija se pridruzila svetskom takmicenju „Toyota Dream car“ koje se po 5-ti put organizuje u svetu. Takmicenje sa temom „automobil snova – automobil buducnosti“ organizovano je za decu, sa ciljem da se kroz maštanje i crtanje „automobila snova“ zabave i shvate koliko je važno da imaju svoje snove.

Povezana vest:  Opel Monza koncept: Naša vizija Opelove budućnosti

Takmičenja se organizuju na nacionalnom i na svetskom nivou.

Za nacionalno takmicenje period prijave radova traje od 1. Novembra 2010 – 31.januara 2011. godine. Ciljna grupa učesnika su deca starosti do 16 godina, podeljena u tri starosne kategorije. Učesnici moraju biti državljani Srbije.

Sve detaljne informacije o pravilima za učestvovanje na takmičenju nalaze se na www.toyota.rs

Povezana vest:  Gledajući Opel drugim očima: Opel GT Concept na putu

Za pobedničke crteže, organizovani su vredni pokloni , a pobednici nacionalnog takmicenja ce ucestvovati u svetskom takmicenju u Japanu, u junu 2011. godine. Nagrade na svetskom takmičenju su: zlatna, srebrna, bronzana, finalist i specijalna nagrada žirija. Zlatni, srebrni i bronzani pobednici osvajaju put u Japan.

Prošlogodišnja ceremonija dodele nagrada na TOYOTA Dream Car umetničkom takmičenju je održana u Toyotinoj centrali u Japanu.

Povezana vest:  Dobro upakovana ponuda - Opel Corsa Enjoy za 10.999 evra

Oduševljenje pobednika uliva nadu da je ovo iskustvo podstaknulo njihove snove i proširilo njihov svet masšte. Toyota Srbija sa nestrpljenjem iščekuje umetnička dela budućih umetnika.

Automobil koji će ljudi voziti u budućnosti možda baš bude onaj koji ćeš ti nacrtati. Pošalji svoj crtež i pusti neka tvoji snovi odlete daleko sa TOYOTOM.