bata_spasojevic_mazda

MAZDA2 INDIVIDUAL: saradnja kompanije Mazda i modnog dizajnera Bate Spasojevića

Uvek usmerena na najbolja rešenja kada je reč o dizajnu, Mazda i na lokalnom nivou pravi nove iskorake. U saradnji sa poznatim modnim kreatorom Batom Spasojevićem, kreiran je poseban paket sa nazivom Mazda2 Individual. Bata Spasojević osmislio je poseban amblem za model dostupan kupcima u Srbiji. Pored dizajna apliciranom na samom automobilu, Mazda2 biće dostupna i sa posebno dizajniranim patosnicama, kao i držačima za ključeve sa istim motivom.

Povezana vest:  Opel GT X Experimental: Odvažna vizija Opelove budućnosti

Mazda2 Individual biće prvi put predstavljena na Sajmu automobila u Beogradu, koji se održava od 25. marta do 3. aprila. Uz sajamsku premijeru, Mazda2 biće predstavljena i na modnoj reviji Bate Spasojevića 31. marta u okviru manifestacije Belgrade Fashion Week, gde će Mazda2 Individual imati posebno mesto na modnoj pisti uz Batine najnovije modele.

Povezana vest:  PREDSTAVLJEN FIAT SEDICI ZA 2012. GODINU (FOTO)

„Saradnja sa Mazdom predstavlja veliko zadovoljstvo za mene“, izjavio je Bata Spasojević, modni dizajner. „Pravi je izazov osmisliti aplikaciju koja će duh automobila naglasiti na poseban način. Ovo je prvi put da sarađujem sa nekim brendom iz oblasti automobilske industrije i posebno mi je zadovoljstvo što je reč o kompaniji Mazda, koja je izuzetno inspirativan brend kada je reč o dizajnu.“

Povezana vest:  Opel je lider u Android Auto i Apple CarPlay domenu

bata_spasojevic_mazda1Bata Spasojević kreira i uniforme za hostese na štandu Mazde tokom Sajma automobila. Na ovaj način zaokružuje se priča o dizajnu, koja će biti glavni motiv nastupa kompanije Mazda Srbija i Crna Gora na Sajmu automobila u Beogradu.

Pres-konferencija na kojoj će učestvovati i Bata Spasojević zakazana je za pres-dan, u četvrtak, 24. marta, u 16.30.