Mazda3_1

MAZDA na Sajmu automobila u Beogradu

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu koji se održava od 25. marta do 3. aprila, kompanija Mazda Srbija i Crna Gora izlaže čitavu gamu svojih proizvoda u Hali 4 na ukupno 400 m2: Mazda2 Individual 1.5 AT, CX-7 CD173 RevolutionTop, Mazda6 2.0i GTA, Mazda6 SP 1.8i CE, MX-5 1.8i RC Challenge, Mazda3 SP 2.3i MPS, Mazda3 SP 1.6i Mirai i Mazda3 1.6i TE

Povezana vest:  Audi na Salonu automobila u Frankfurtu predstavio posebnu seriju modela A8L W12 Ekskluziv

Od uvek izazovne šestice preko sportske verzije Mazde3 Mirai, preko najomiljenijeg roudstera na svetu MX-5 do CX-7, modela koji je tokom 2010. godine dobio veliki broj pohvala i poklonika, svi modeli Mazde na Beogradskom sajmu imaće posebne cene.

Od noviteta, na štandu Mazde biće premijerno Mazda2 Individual predstavljena na Sajmu automobila u Beogradu. Bata Spasojević, poznati modni dizajner, osmislio je poseban amblem za model dostupan kupcima u Srbiji. Pored dizajna apliciranom na samom automobilu, Mazda2 biće dostupna i sa posebno dizajniranim patosnicama, kao i držačima za ključeve sa istim motivom.

Povezana vest:  Smart Fortwo na Beogradskoj nedelji dizajna

Uz sajamsku premijeru, Mazda2 biće predstavljena i na modnoj reviji Bate Spasojevića 31. marta u okviru manifestacije Belgrade Fashion Week. Mazda2 Individual naći će se u prodaji u ograničenoj seriji na tržištu Srbije i Crne Gore.

Bata Spasojević kreira i uniforme za hostese na štandu Mazde tokom Sajma automobila.