fiat_500

SAJAM AUTOMOBILA 2011

Salon automobila u Beogradu od 25. marta do 3. aprila

 

Na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila održaće se 49. Međunarodni salon automobila na kome će se predstaviti oko 410 izlagača iz 25 zemalja sveta, najavili su organizatori Sajma. U okviru Salona automobila biće održan i sesti Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme koji će okupiti oko 50 izlagača.

Povezana vest:  Nova Opel Ampera-e: Do autonomije od 150 kilometara za 30 minuta

Na više od 35.000 kvadratnih metara sajamskog prostora premijerno će u Srbiji biti predstavljeno 85 modela automobila, kao i 20 modela koji su bili izloženi samo u Ženevi i Detroitu. Pored tradicionalnih izlagača, kako je najavljeno, na Salonu će se prvi put zvanično predstaviti kompanija Fijat automobili Srbija i to ne samo sa programom iz Srbije, već kompletnim programom italijanskog Fijata.

Povezana vest:  Upoznajte novu generaciju zimskih guma: Continental predstavlja WinterContact TS 870 i TS 870 P

U nedelju, 27. marta biće organizovan 12. sajamski reli na stazama Avala i Košutnjak. Za vreme trajanja Sajma biće organizovan program bezbednost u saobraćaju, parada old tajmera, kao i testovi vožnje i ispiti spretnosti.

Beogradski Sajam automobila je jedan od 23 auto-sajma koji su u organizaciji Međunarodne asocijacije proizvođača automobila OIKA. Sajam će za posetioce otvoren biti otvoren od 10.00 do 20.00, a cena ulaznice je 300 dinara.

Povezana vest:  Chevrolet na Sajmu automobila u Ženevi