1_opel_lena

Fantastična ponuda iz Opela – specijalno za beogradski salon automobila!

Opel je i za ovogodišnji salon automobila za sve svoje verne i potencijalne kupce pripremio mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti. Svi koji posete Opel mogu videti modele koji plene svojom originalnošću, onako kako je to samo svojstveno Opelu. Na beogradskom salonu automobila će biti predstavljena i specijalna ponuda Nove Corse i Astre Classic III koje se dobijaju uz neverovatne cene za samo 999 evra depozita a specijalni uslovi finansiranja se ostvaruju u saradnji sa S-Rentom doo. Pored ove ponude, posetioce na Opelovom štandu očekuje i kviz znanja gde je glavna nagrada: Letovanje u Grčkoj.

Nova Opel Corsa 3 vrata po ceni od 8.699eura uz sajamsku uštedu od čak 2.735eura

Nakon izmene svih sadržaja pod njenom kožom 2010.godine, Opelov uspešni mali automobil 2011. dobija novu odeću. Preoblikovan  izgled daje joj sportsku, izražajniju pojavu, čineći je trenutno prepoznatljivim članom nove Opelove porodice i privlačnijom nego ikada. Nova Opel Corsa 3 vrata nudi: 1.0 benzinski motor od 65 KS , klima uređaj ,servo upravljač podesiv po visini i dubini ,radio CD sa 4 zvučnika ,2 vazdušna jastuka i ABS sistem , elektro podesivi spoljni retrovizori , centralno zaljkučavanje vrata ,podešavanje visine sedišta vozača.

Povezana vest:  Maserati odabrao Alfa Romeo Giuliettu za svoju evropsku mrežu

Nova Opel Corsa 5 vrata po ceni od 9.777eura i ostvaruje se sajamska ušteda od 2.792eura

Na ovogodišnjem salonu automobila Nova Opel Corsa se pojavljuje i sa 5 vrata a nudi se uz: 1.2 benzinski motor od 85 KS , prednje podizače stakala ,centralno zaključavanje vrata sa daljinskom komandom tempomat ,putni računar ,klima uređaj ,radio CD sa 4 zvučnika ,audio kontrole na upravljaču ,servo upravljač podesiv po visini i dubini ,2 vazdušna jastuka i ABS sistem ,elektro podesivi spoljni retrovizori  podešavanje visine sedišta vozača

Opel Astra Classic III 5 vrata po ceni od 10.390eura uz sajamsku uštedu od 1.695eura

Opel Astra Classic III je atraktivno opremljen model koji pruža izdašnu lepezu osobina za  bezbednost, funkcionalnost i udobnost. Ovaj automobil poseduje moć da zadovolji jer na svaki zahtev kupca ima odgovor. Lepeza moćnih, fleksibilnih motora sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept svakako pokriva svaku opciju. Opel Astra Classic III 5 vrata  nudi:1.4. 16V benzinski motor od 90KS ,klima uređaj ,radio CD sa 6 zvučnika ,4 vazdušna jastuka   ABS , prednja svetla za maglu ,kožni servo upravljač sa daljinskim komandama za radio ,spoljni retrovizori i ručke vrata u boji karoserije ,prednje podizače stakala ,elektro-podesive retrovizore sa grejačima centralno zaljkučavanje vrata sa daljinskom komandom

Povezana vest:  Besplatna zimska servisna akcija u Beoautu

Opel Astra Classic III 4 vrata po ceni od 11.600eura uz sajamsku uštedu od 1.764eura

Uz Opel Astru Classic III 4 vrata se nudi: 1.6. 16V benzinski motor od 115KS ,klima uređaj ,radio CD sa 6 zvučnika ,4 vazdušna jastuka ,ABS ,prednja svetla za maglu ,kožni servo upravljač sa daljinskim komandama za radio prednji podizači stakala ,elektro-podesivi retrovizori sa grejačima, centralno zaljkučavanje vrata sa daljinskom komandom .

Povezana vest:  Opel Astra GTC: Ekskluzivna šasija visokih performansi

Nova Opel Antara po ceni od 19.877eura uz sajamsku uštedu: 5.300eura

Sa izraženim spoljašnjim dizajnom, novim motorima, ponovno naštimovanom šasijom i modernizovanim enterijerom Opel Antara kombinuje karakter sportskog terenca sa visokim nivoom praktičnosti i urbanim šik stilom u modelu za 2011. godinu. Kompletno obnovljena ponuda motora koja uključuje dva dizel motora i jednog benzinca zadovoljava Euro 5 standarde za emisiju gasova i garantuje poboljšane performanse vožnje, uz znatno smanjenu potrošnju i emisiju.

Opel Insignia po ceni od 17.211eura a uz gratis pogon na 4 točka & FlexRide

Sa Insignijom Opel je ponovno definisao segment srednje velikih automobila. S linijom krova nalik na kupe i snažnim fokusom na dizajn, Opel Insignia postaje perjanica tržišnog segmenta koji upravo doživljava svoj procvat jer ljudi traže lepo dizajniran automobil koji je ekonomičan, ali i zabavan za vožnju. Dizajn Insignije podiže Opel na novi nivo, utemeljujući novopronađenu samouverenost u moćnom, dinamičnom i sofisticiranom izgledu koji je u skladu sa izvanrednim voznim performansama ovog automobila.