Pezo_skuter_524C

Premijera Peugeot skutera na sajmu „Motopassion”

Kompanija Verano Motors pripremila je specijalna iznenađenja i atraktivne ponude Peugeot skutera na 6. Međunarodnom sajmu motocikala i bicikala „Motopassion” u hali 1 Beogradskog sajma.

pezo_skuter_566CIz ponude Peugeot dvotočkaša sa zapreminom motora do 50cm3 najpovoljniji model je V-CLIC sa 2.9 KS, koji će biti dostupan za samo 999 evra. Od našeg asortimana izdvajamo još VIVACITY3 sa 4.1 KS, a njegova najniža cena iznosi 1.490 evra, zatim FIGHT3 sa 5.2 KS čija je cena 1.990 evra i TWEET, prošlogodišnju zvezdu sajma sa 3.1 KS koja će biti dostupna za  1.590 evra.

Povezana vest:  Kompanija Chevrolet Europe dobila nagradu COMPANYBEST 2011

Ljubitelji većih modela sa zapreminom motora do 125 cm3 i 15 KS, imaće priliku da kupe GEOPOLIS za 3.690 evra i SATELIS za 3.990 evra, a od noviteta, premijerno će biti prikazani KISBEE, CITYSTAR i E-VIVACITY, skuteri najnovije generacije Peugeot-a.

KISBEE je skuter namenjen korišćenju u urbanim sredinama, odlikuje ga novi redizajn, a pokreće ga agregat zapremine 50cm3, sa maksimalnom snagom od 3,7 KS. Njegova cena iznosi 1.250 evra.

Povezana vest:  POL POZICIJA ZA DDOR BG CAR SHOW I MOTOPASSION

Za korisnike koji žive u gradu i koji žele da uštede novac na dnevna gradska putovanja, Peugeot je proizveo CITYSTAR. Savremen, kompaktan i jednostavan za rukovanje, ima velike argumente da postane nova „zvezda“ grada, a vaš može biti za 3.000 evra.

I naravno, u godinama ekoloških borbi, kada se brinemo za svoju sredinu, Peugeot ima svoje oružje, električni skuter E-VIVACITY. Praktičan i funkcionalan, kao “pogonsko gorivo” koristi dve litijum-jonske baterije. Baterije su kompletno napunjene za 5h, a punjenje 80% kapaciteta ostvaruje se za samo 3h.  Sa jednim punjenjem može preći 60 km, pri maksimalnoj brzini od 45 km/h.

Povezana vest:  Prva dizajnerska nagrada za Opel Merivu

Kompanija Verano Motors obezbedila je sajamski popust od 10% na svu dodatnu opremu UVEX, PEUGEOT i ABUS, a kupovinom bilo kog modela, kupac dobija na poklon naočare, kacigu ili vaučer na popust za servisne usluge prvog servisa u vrednosti od 2.000 dinara.

Ove godine, uživajte u svojoj vožnji gradom i dočekajte vrelu letnju gužvu spremni sa Peugeot dvotočkašima.