PASSAT

Kompanija Porsche SCG na 49. Međunarodnom salonu automobila ponovo u Hali 5

I ove godine, na 49. Međunarodnom salonu automobila, kompanija Porsche SCG – zastpunik brendova Audi, Seat, Volkswagen i Porsche  – zakupila je za svoje brendove celu Halu 5 – izložbeni prostor od oko 3.000 m2.

Nastup Volkswagena, Audija, SEAT-a i Volkswagen Privrednih vozila u Hali 5 biće obeležen pre svega raznovrsnim akcijskim ponudama kao i premijerama i novitetima među dobro poznatim modelima. Pored već poznate i prepoznate akcije „Vozi Polo za 9.999“, tu je i akcija koja se tiče jednog od najpopularnijih automobila u Srbiji – Golfa pod sloganom „Vozi ono što voliš!“

Volkswagen, Putnički program PKW (Hala 5) – predstavljanje Passata, Sharana, Tourana i Jette!

Povezana vest:  Neverovatna ponuda iz Opela

Volkswagen putnički program ove godine ima mnoštovo novih modela da predstavi posetiocima. Pre svega, tu je Novi Passat, predstavljen javnosti u februaru ove godine, a sada se može premijerno videti i u Variant verziji. Pored Passata, javnosti će biti predstavljen Novi Sharan – potpuno redizajniran MPV sa mnoštvom opcija i Novi Touran – izuzetno uspešno porodično vozilo sa minimalnom potrošnjom. Na kraju, tu je i nova Jetta – sedan čiji kvalitet, sigurnost i izrada na najvećem nivou uz početnu cenu od 20.015 EUR!

Volkswagen, Privredni program LNF(Hala 5) – premijera Amaroka!

Pored tradicionalnih modela koje ovaj brend ima u svojoj ponudi – neprikosnoveni Caddy, pouzdani Transporter i snažni Crafter – ove godine se posetiocima pruža prilika da vide i nešto potpuno novo iz fabrika Volkswagen kompanije – Amarok. U pitanju je pick-up model od 1 tone, prvi takve vrste razvijen u Nemačkoj! Ovaj model sjedinjuje snagu koju zahteva pick-up sa inovativnom tehnologijom, visoke standarde bezbednosti i vrhunske vrednosti u pogledu ekonomične potrošnje goriva, komfora i ergonomije.

Povezana vest:  Opel ponuda: Za opremu ispred klase

{vsig}PORSCHE_SAJAM_2011{/vsig}

AUDI (Hala 5) – Premijera Novog A6!

U centru pažnje ove godine se nalazi novi A6, i to ne bez razloga. Sa svojom laganom karoserijom, sportskom šasijom, čitavim asortimanom sistema asistencije, kao i multimedijalnim sistemom, ova limuzina opremljena je inovativnim rešenjima u svim tehnološkim aspektima. Novi Audi A6 izlazi na tržište sa pet vrsta motora, dva benzinska i tri TDI, koji imaju snagu od 130 kW (177 ks) do 220 kW (300 ks). Uskoro stiže i Audi A6 hibrid. Ovim modelom Audi još jednom potvrđuje značenje slogana „Napredak kroz tehniku“!

Povezana vest:  Peugeot-Citroen vraća Talbot na automobilsku scenu

Seat_sajam_2011SEAT (Hala 5) – premijera Alhambre!

Ove godine, SEAT izlazi pred publiku sa nečim malo drugačijim – novom Alhambrom. Najjednostavnije rečeno, u pitanju je moderno MPV vozilo za aktivan način života. Potpuno nova Alhambra predstavlja kombinaciju vozila široke upotrebe sa sportskim karakterom u pravom SEAT maniru. Njegova usavršena šasija i kao i vrhunska  oprema su u kombinaciji sa izborom četiri motora koji pružaju snažne performanse sa izuzetnom efikasnošću. Ovaj model ispunjava očekivanja porodičnih ljudi, kao i zahteve poslovnih ljudi koji u poslovne svrhe prelaze veliku kilometražu.