Ivan_Ivanovic_prodaje_automobil_Alfa_Romeo_Giulietta_1

Ivan Ivanović na sajmu prodavao Alfa Romeo Giulietta

Među mnogobrojnim ljubiteljima automobilizma koji su posetili sajam automobila našao se i naš poznati TV voditelj Ivan Ivanović. Ovog puta on se oprobao u potpuno drugačijoj ulozi, kao prodavac automobila Alfa Romeo Giulietta, za koji se i sam nedavno odlučio. Posetioci štanda kompanije Fiat Automobili Srbija uživali su u zabavnom razgovoru sa Ivanom, koji ih je na duhovit način upoznao sa zadivljujućim performansama ovog automobila.

Povezana vest:  Prostrana i sportski orijentisana: Nova Opel Ingsignia Sports Tourer

-Nikada do sada nisam bio u ulozi prodavca, ali kada ljudima predstavljate auto u koji ste zaljubljeni, kao što sam ja u Giuliettu, to je stvarno super iskustvo. Ljudima sam pričao o moćnom zvuku motora, fenomenalnoj sportskoj vožnji i dobrom osećaju u vožnji koji pruža ova lepotica. Ako sam nekome pomogao da izabere Giuliettu, siguran sam da sam posredovao u rađanju jedne velike ljubavi – izjavio je Ivan Ivanović.

Povezana vest:  Srećan rođendan: Otvorene knjige porudžbina za specijalnu ediciju Opelovih modela ,,120 godina’’ sa vrhunskim karakteristikama

Jedan od najomiljenijih TV voditelja u Srbiji nedavno je odabrao Alfa Romeo Giluetta, jer ga je ovaj automobil osvojio svojom elegancijom. Brojni „Alfisti“ se slažu da je Giulietta pravi automobil za ljude sportskog duha i istančanog ukusa, jer je uživanje u dinamičnoj, ali bezbednoj vožnji sa ovim automobilom dovedeno do vrhunca. Giulietta osvaja i dizajnom koji naglašava eleganciju i prefinjenost, a komfor koji pruža prevazilazi i najviša očekivanja.

Povezana vest:  „Piaggio Group“ na sajmu promovisao novog uvoznika i distributera u Srbijia - kompaniju "P.G.S. Moto

 

{vsig}IVAN_IVANOVIC_ALFA_ROMEO_SAJAM

{/vsig}