Ivan_Ivanovic_prodaje_automobil_Alfa_Romeo_Giulietta_1

Ivan Ivanović na sajmu prodavao Alfa Romeo Giulietta

Među mnogobrojnim ljubiteljima automobilizma koji su posetili sajam automobila našao se i naš poznati TV voditelj Ivan Ivanović. Ovog puta on se oprobao u potpuno drugačijoj ulozi, kao prodavac automobila Alfa Romeo Giulietta, za koji se i sam nedavno odlučio. Posetioci štanda kompanije Fiat Automobili Srbija uživali su u zabavnom razgovoru sa Ivanom, koji ih je na duhovit način upoznao sa zadivljujućim performansama ovog automobila.

Povezana vest:  Novi Chevrolet Malibu spreman za svetsku premijeru

-Nikada do sada nisam bio u ulozi prodavca, ali kada ljudima predstavljate auto u koji ste zaljubljeni, kao što sam ja u Giuliettu, to je stvarno super iskustvo. Ljudima sam pričao o moćnom zvuku motora, fenomenalnoj sportskoj vožnji i dobrom osećaju u vožnji koji pruža ova lepotica. Ako sam nekome pomogao da izabere Giuliettu, siguran sam da sam posredovao u rađanju jedne velike ljubavi – izjavio je Ivan Ivanović.

Povezana vest:  U trećem kvartalu 2011. prodato rekordnih 1,2 miliona Chevrolet vozila

Jedan od najomiljenijih TV voditelja u Srbiji nedavno je odabrao Alfa Romeo Giluetta, jer ga je ovaj automobil osvojio svojom elegancijom. Brojni „Alfisti“ se slažu da je Giulietta pravi automobil za ljude sportskog duha i istančanog ukusa, jer je uživanje u dinamičnoj, ali bezbednoj vožnji sa ovim automobilom dovedeno do vrhunca. Giulietta osvaja i dizajnom koji naglašava eleganciju i prefinjenost, a komfor koji pruža prevazilazi i najviša očekivanja.

Povezana vest:  Star Import nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila , slogan Mercedes-Benz nastupa: „Follow the Champions"

 

{vsig}IVAN_IVANOVIC_ALFA_ROMEO_SAJAM

{/vsig}