Fiat_Punto_Classic

DVE GODINE PROIZVODNJE FIAT PUNTO CLASSIC-a U KRAGUJEVCU – Open Day u prodajno-servisnim centrima kompanije Fiat Automobili Srbija

Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica u Kragujevcu, kompanija Fiat Automobili Srbija u subotu, 16. aprila, organizuje Open Day u svim ovlašćenim prodajno – servisnim centrima širom Srbije. Svi vlasnici Punta, najpopularnijeg vozila na domaćem tržištu, dobiće na poklon pregled stanja svog automobila. Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta.

Povezana vest:  Opel povećava proizvodnju Corse

Dve godine za redom Fiat Punto Classic je najprodavanije vozilo na domaćem tržištu, što potvrđuju i odlični sajamski rezultati. Kompanija Fiat Automobili Srbija je tokom svog prvog učešća na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu prodala 1000 vozila, od čega se 60 odsto odnosi na Punto Classic. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je nakon samo godinu i po dana od aprila 2009. godine kad je počeo da se proizvodi u Srbiji, sa proizvodne linije u Kragujevcu sišao 30.000 jubilarni Punto.

Povezana vest:  Prius na čelu prodaje u 15. uzastopnom mesecu