lancia delta MY2011

Lancia na 68. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji

Lancia će šesti put za redom podržati Međunarodni filmski festival u Veneciji koji se održava od 31. avgusta do 10. septembra. Svetskim imenima filmske industrije na raspolaganju će biti luksuzni Lancia automobili, a publika Venecijanskog festivala videće i novu Lancia Ypsilon koja će na evropskom tržištu biti u prodaji u junu.

Povezana vest:  Opel Mokka odbranila titulu "Automobil godine sa pogonom na sva četiri točka"

Novi Ypsilon predstavlja jedinstveni spoj luksuza, naprednih tehnologija i moći u samo 3.84 metara. Četvrta generacija ovog modela sada ima petoro vrata, nudi veći stepen komfora i udobnosti i jedan je od najprostranijih automobila u svom segmentu. Raskošan enterijer opremljen je visokokvalitetnim materijalima, sofisticiranim kombinacijama boja, dok je posebna pažnja posvećena detaljima. Lancia Ypsilon svojim prefinjenim stilom osvaja vozače istančanog ukusa, dok im njena funkcionalnost omogućava svakodnevno uživanje u udobnoj vožnji.

Povezana vest:  Novi Peugeot 308 SW nosilac je etikete „Garantovano francusko poreklo"

Lancia tradicionalno podržava prestižne filmske festivale, a automobili ovog poznatog brenda su se našli i u brojnim čuvenim filmskim ostvarenjima. Lancia Deltu možemo videti u poznatom filmu „Anđeli i demoni“, dok je publiku osvojila i reklama u kojoj Ričard Gir promoviše ovaj elegantan automobil.