moto show 1

OTVOREN “MOTO SHOW DELTA CITY 2011.“

Veliki sajam motocikala, skutera i moto opreme „Moto Show Delta City 2011.“, otvoren je danas u ovom beogradskom šoping molu. Sajam će biti otvoren do nedelje, 17.jula, a radno vreme biće od 12 do 20 časova. Svoje učešće su potvrdile sve vodeće firme iz Srbije, koje će predstaviti novitete u svojoj ponudi motora, skutera i prateće opreme. Od proizvođača motocikala i skutera biće izloženi Honda, Suzuki, Yamaha, Hyosung, Harley Davidson, Piaggo, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Scarabeo, Derbi, LML, Kymco i mnogi drugi.

Povezana vest:  Mercedes-Benz Truck Roadshow posetio i Srbiju

Zainteresovani posetioci i ljubitelji dvotočkaša, imaće priliku da voze test vožnje, koje su najavili mnogi izlagači, a budući motoristi moći će da vežbaju vožnju na specijalnom poligonu sa profesionalnim instruktorom. Ono što će sigurno najviše obradovati posetioce Delta Cityja, jesu najavljeni popusti pri kupovini motora, skutera i kaciga.

Neizostavan deo ovakvih sajmova su i lepe devojke pa će u nedelju, u 19 časova, biti održan izbor za miss Moto Show Delta City 2011.Pored toga, posetioci će imati prilku da izaberu i najlepši motor odnosno skuter, a najavljeno je i takmičenje u najsporijoj vožnji.

Povezana vest:  Inteligentna rešenja za punjenje električnih vozila

„Moto show Delta City 2011.“ podržao je Sekretarijat za saobraćaj i Agencija za bezbednost u saobraćaju, pa će u subotu 16. i nedelju 17.jula  biti održana predavanja o bezbednosti u saobraćaju.