F_500C_Gucci_4

NOVI FIAT 500C BY GUCCI

Fiat i modna kuća Gucci lansirali su Fiat 500C by Gucci – kabriolet verziju čuvenog trendi modela. Sve karakteristike koje su proslavile Fiat 500 by Gucci naglašene su i kod kabrioleta koji će biti dostupan u beloj i crnoj boji sa elegantnim hromiranim detaljima. Pokretni električni krov crne je boje sa prepoznatljivim Gucci šablonom.

Povezana vest:  Saveti za zimu – Opel

Fiat 500C by Gucci model odlikuju prefinjeni detalji kao što su ugraviran logotip na ratkapnama i Gucci potpis na zadnjim vratima i lajsnama. Unutrašnjost ovog modela takođe odiše stilom koji uključuje ekskluzivne materijale, stilizovane satenske i hromirane elemente i kožna sedišta. Bogat paket standardne opreme sadrži automatski klima uređaj, sedam vazdušnih jastuka, Blue&Me sistem integrisan sa senzorima za parkiranje, CD MP3 plejer i upravljač presvučen kožom sa radio kontrolama.

Povezana vest:  „Život za mlade vozače”

Pre zvaničnog izlaganja u Fiatovim auto salonima, ljubitelji automobilizma u San Tropeu, Berlinu, Barseloni, Londonu i Ženevi imaće ekskluzivnu priliku da vide Fiat 500C by Gucci model – zvezdu karavana koji će posetiti ove atraktivne evropske lokacije

{vsig}F_500C_GUCCI{/vsig}