Mazda2_FLMazda2 – specijalna akcija za gradskog ljubimca

Jedan od najpopularnijih gradskih automobila na planeti, Mazda2, stoji na raspolaganju kupcima na našem tržištu sa specijalnom cenom, koja je sada snižena 1.200 evra. Mazda Srbija i Crna Gora pokrenula je akciju koja će ljubiteljima japanskog brenda omogućiti da Mazdu2, svetski Auto godine iz 2008. godine, kupe uz početnu cenu od 10.490 evra.

Povezana vest:  Predstavljen "najbolji automobil na svetu", nova S-Klasa stigla u Beograd

Mazda2 je prošle godine dobila i svoju unapredjenu fejslift verziju, i to je prvi model na kome je primenjena Mazdina ‘gram-strategija’ – težina ovog automobila je smanjena za čitavih 100 kilograma u odnosu na prethodnu verziju.

„Mazda2 je jedan od najzabavnijih i najbolje opremljenih automobila u svojoj klasi“, kaže Veljko Stojanović, generalni direktor kompanije Mazda Srbija i Crna Gora. „Mala masa automobila direktno utiče na smanjenje potrošnje i emisije izduvnih gasova. Ovaj model je jedan od prvih primera primene nove strategije smanjenja težine vozila, koja će krasiti čitavu novu Mazdinu generaciju modela. Mazda2 je auto koji je izuzetno dinamičan i okretan u vožnji, prava gradska atrakcija i savršen izbor za osobe modernog, urbanog stila života.“

Povezana vest:  Opel jedan od glavnih sponzora Big Snow festivala

U Srbiji je ove godine osmišljena i specijalna edicija ‘Mazda2 Individual’, koju je dizajnirao poznati modni kreator Bata Spasojević.

Akcija sa smanjenom cenom traje do 31. decembra ove godine.