beotruck_1Otvoren 48. Međunarodni sajam privrednih vozila BEOTRUCK 

Svečano je otvoren 48. Međunarodni sajam privrednih vozila BEOTRUCK čiji je generalni sponzor Delta Generali Osiguranje. Sajam su otvorili Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije, a u ime generalnog sponzora obratio se Nebojša Divljan, generalni direktor Delta Generali Osiguranja. Međunarodni salon privrednih vozila održava se od 23. do 27. marta na Beogradskom sajmu.
Ponuda osiguranja za privredna vozila Delta Generali Osiguranja omogućava ugovaranje obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, kasko osiguranja, osiguranje vozača i putnika od posledica nezgode (nesrećnog slučaja), osiguranje robe u transportu i niz drugih proizvoda koji poslovanje čine bezbednijim. Pored toga, klijenti mogu da obezbede zeleni karton za vozilo zbog odlaska u inostranstvo.
beotruckSponzorstvom prodajne izložbe privrednih vozila nastavlja se saradnja Delta Generali Osiguranja i Beogradskog sajma, započeta 2008. godine. Višegodišnjim ugovorom predviđeno je da Delta Generali Osiguranje bude generalni sponzor sajma automobila i motora, Međunarodnog salona automobila – MCA (OICA) i međunarodnog salona privrednih vozila koji će se u narednim godinama održati na Beogradskom sajmu.
Ove godine kompanija Delta Generali Osiguranje bila je i generalni sponzor prodajne izložbe automobila koja se pod nazivom “Delta Generali BG Car Show” održala u Beogradu od 8. do 14. marta.

Povezana vest:  Dobro upakovana ponuda - Opel Corsa Enjoy za 10.999 evra