Docekajte_zimu_srecni
FENOMENALNA DECEMBARSKA PONUDA U VERANO MOTORSU

 

Popusti i do 6.000€ za nova Peugeot  vozila, 4 godine garancije i besplatana servisna kontrola za sve Peugeot modele!
U okviru decembarske ponude iz Verano Motors-a stižu fenomenalne novosti. Svi koji se u decembru odluče za kupovinu novog Peugeot-a imaju jedinstvenu priliku da u istom danu postanu ponosni vlasnici po odličnim cenama i to uz produženu garanciju do 4 godine za određene modele. Popusti za ograničen broj novih vozila iznose i do 6.000€, a Verano Motors je pored isporuke odmah, pripremio i posebne uslove kupovine na kredit sa fiksnom kamatom od 5,9% za fizička lica kao i mogućnost zamene staro za novo za koju se odobrava dodatni popust od 500€. Takođe, u decembru Verano svim vlasnicima Peugeot vozila poklanja potpuno besplatanu servisnu kontrolu, neophodnu za lagodnu i bezbednu vožnju u zimskom periodu.
Pored dobro poznatih i popularnih modela Peugeot 107, 308, 508, 3008, 4007 decembarska ponuda uključuje i novi Peugeot 208 koji predstavlja inovaciju u dizajnu, vozačkoj poziciji i performansama u vožnji poput smanjene potrošnje,  unapređene aerodinamike i bezbednosti. Novi Peugeot 208 svojim inovacijama oduševljava vozače širom Evrope, a Verano Motors poziva sve zainteresovane da zakažu
testnu vožnju na ww.peugeot.rs 011/3094500 i lično iskuse Peugeot regeneraciju.
Za sve članove prestižne Peugeot zajednice u Srbiji, Verano Motors poklanja posebne servisne pogodnosti u decembru. Zima je stigla i Verano želi da svi vozači Peugeot vozila budu srećni. Stoga im je potpuno besplatno obebeđen pregled vitalnih elemenata koji obuhvata: kompjutersku dijagnostiku, kontrolu kočionog i sistema oslanjanja, kontrola fluida i akumulatora, kontrolu svetlosnih grupa i brisača i kontrola guma. Dodatna pogodnost je i 10% popusta za sve radove i originalne Peugeot delove proistekle iz ovih kontrola. Profesionalan tim i savremena oprema Rapid Servisa-Verano Motorsa u Vojvode Stepe 352, je na raspolaganju klijentima svakog dana od 8h do 19h, a besplatnu proveru je moguće zakazati putem sajta peugeot.rs kao i telefonom 011/3094500.

Povezana vest:  Nisan: Do 2020. autombil koji sam upravlja