BANE3216Dušan Borković: Nezaboravan dan sa fanovima

Veliki broj ljubitelja trkačkih automobila okupio se u SC Stadion kako bi upoznali našeg jedinog predstavnika na Svetskom šampionatu turing automobila (WTCC), ali i da bi se oprobali u vožnji brzih mašina. Naime, Borković i njegov tim doneli su specijalni simulator, na kojem su svi zainteresovani mogli da oprobaju svoje vozačko umeće na nekoj od WTCC staza. Najuspešniji među njima bili su Vladimir Bogdanović, Nikola Jovanović i Aleksandar Đurić, koji su dobili i posebne nagrade od našeg asa. Najmlađi posetioci uživali su i u razgledanju specijalnog vozila poznatog Pančevca kao i njegove veoma vredne kacige.
-Presrećan sam što sam danas imao priliku da se družim sa fanovima jer mi njihova podrška mnogo znači, a naročito mi je drago što su brojni klinci uspeli da se oprobaju u vožnji uz pomoć simulatora na kome i ja vežbam za trke. Verujem da se među njima krije novi šampion – ističe ovaj sportista kome veliku podršku pruža i supruga Andrijana.
– Ona je vrlo važan deo tima i često kažem da je njoj mnogo teže nego meni, jer pored svih obaveza koje idu uz moju posao, mora da se nosi i sa mnom. (Smeh) Ovog leta nismo imali mnogo vremena za odmor, ali se radujemo nastavku trkačke sezone u Aziji – zaključuje Borković.

Povezana vest:  RELI, Sebastijana Ožijea pobedio na svom prvom takmičenju u Japanu