MOTOCIKLIZAM

DAINEZE DAJE POPUST NAVIJAČIMA MOTO SPORTA

Milovanovićeva preporuka

 

Kako se bliži kraj kalendarske godine, tako se sumiraju i rezultati, na osnovu kojih pojedinci imaju razloga da se raduju Deda mrazu.  Šalu na stranu, u firmi Mas kompani, u toku je akcija za Daineze opremu koja traje do poslednjeg dana 2009.

Izbor je veliki, ali je zato i kandidata sasvim sigurno u velikom broju koji će pohrliti put beogradskog naselja Mirijevo da se „odenu u vrhunsko ruho“.

Povezana vest:  Borković: Mirna vožnja garancija za treće mesto

Na osnovu podrške koju je Miloš Milovanović opravdao ostvarenim vrhunskim rezultatima na evropskoj motociklističkoj sceni u protekloj sezoni, Daineze je rešio da obraduje, sve ljubitelje ovog renomiranog brenda u Srbiji, pružajući im mogućnost da svoju omiljenu moto opremu kupuju po cenama nižim za  čak  25% tokom sledeće dve nedelje.

– Kada sarađujete sa pravim igračima, obostrano je zadovoljstvo. Na meni je bilo da rezultatima na stazi opravdam poverenje ljudi iz Dainezea, a onda me ne čudi i njihov poteze, za veliku armiju ljubitelja moto sporta, za koju sigurno znam da voli da nosi proizvode ove renomirane firme. Da je Daineze loš, sigurno ga ne bi na sebi imao Valentino Rosi višestruki šampion sveta u moto sportu – rekao je Milovanović.