IMG_0040_Motkros 220x350Sagmajster u Argentini

 

Jedini srpski predstavnik na 31. Dakaru Gabor Sagmajster u nedelju uveče je doputovao u Argentinu, gde ga 1. januara očekuje start najprestižnijeg relija.

Na aerodromu „Nikola Tesla“ Sagmajstera su ispratili supruga, sinovi, brojni prijatelji, ali i ljubitelji motociklizma, među kojima je bio i Božo Ristić, koji je prošle godine, takođe, učestvovao na Dakaru. Mi ćemo u Argentini i Čileu imati specijalnog izveštača pa će svi posetioci našeg sajta iz prve ruke svakodnevno dobijati najnovije informacije.

Povezana vest:  RELI, Hirvonen verovatno poklonio Lebu naslov, osmi uzastopni

-Preko Frankfurta idemo za Buenos Aires, gde ćemo stići posle otprilike 15 sati puta. Tamo nas očekuje samo mali odmor, a već 29. decembra imamo brojne obaveze, o čemu će posetioci sajta biti obavešteni jer će svakodnevno imati ekskluzivne informacije sa Dakara – rekao je Sagmajster pre poletanja sa aerodroma „Nikola Tesla“. Pored internet portal www.atastars.rs svi ljubitelji relija Pariz – Dakar vesti će moći da prate i na sajtu www.plumrace.com.

Povezana vest:  Peta pobeda Borkovića u TCR Istočna Evropa

31. izdanje počinje ceremonijalnim startom 1. januara u Buenos Airesu, a prva zvanična etapa na programu je narednog dana. Najprestižniji i najteži svetski reli brojaće 14 ispita kroz Argentinu i Čile, a cilj će biti 17. januara, takođe, u Buenos Airesu.