medjunarodne karting trkeNIS podržao 8. Međunarodno karting takmičenje

 

Generalni sponzor 8. Međunarodne  karting trke „Autokomerc 2010“ koja je danas, 25. septembra, održana na beogradskom kartodromu je Naftna industrija Srbije.

 

Takmičenje je otvorio direktor marketinga NIS Petrola, Vadim Kudrijavcev, koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo NIS-ovim učešćem u ovoj sportskoj manifestaciji i naglasio da će kompanija nastaviti da podržava dešavanja koja promovišu vrhunski sport.

Povezana vest:  DAKAR RELI 2013, Dvoje mrtvih na Reliju Dakar

-Veliko nam je zadovoljstvo što je NIS uspeo da u Beograd dovede trkača svetskog glasa, finalistu Evropskog šampionata i svetskog Kupa u klasi KF3, šampiona Rusije u klasi KF2, Dmitrija Suranoviča, člana ruskog karting kluba „Naša formula“ – istakao je Kudrijavcev.

 

Na takmičenju su pored domaćih, učestvovali trkači iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Bugarske i Rusije, uzrasta od 8 do 35 godina, podeljeni u pet kategorija.

Povezana vest:  Stoner najbrži na VN Češke

 

Naftna industrija Srbije je podržala ovaj događaj i u okviru takmičenja promovisala evro premijum BMB95, bezolovni benzin evropskog kvaliteta.