kimi_raikonenFORMULA 1

PREGOVORI FRANCUZA I FINCA PRAZNA PRIČA

Kimi: Neću voziti za Reno

 

Nade navijača Renoa da će sledeće sezone u žutom bolidu videti Kimija Raikonena pale su u vodu. Šampion iz 2007. potvrdio je da naredne godine neće voziti za Reno.

Kada je šef ekipe Erik Bulije otkrio da imaju u vidu Raikonena jer ih kontaktirao, pomislilo se da je Finac zaineteresovan za povratak u najbrži cirkus na svetu. Ranije tokom nedelje Bulije je rekao da im veoma imponuje interesovanje Raikonena, jer to pokazuje da je Reno uradio dobar posao tokom sezone. Takođe je naglasio da će biti potrebno da sa Raikonenom razgovara da bi video da li je Finac dovoljno motivisan za povratak u Formulu 1.

Povezana vest:  FORMULA 1, Veber uveren u isti tretman u Red Bulu

Na tu temu konačno je progovorio i Raikonen koji se od prvog trenutka kada su se glasine pojavile nije oglašavao. Ono što je rekao nije nimalo pohvalno za francusku ekipu.

– Zaista sam razočaran načinom na koji su upotrebili moje ime zarad sopstvenog marketinga. Nikada nisam ozbiljno razmatrao mogućnost da vozim za Reno i sa sigurnošću vam mogu reći da neću sledeće godine biti njihov član – presekao je Raikonen sve spekulacije.

Povezana vest:  FORMULA 1, Razbojnici ukrali Eklstonu nakit vredan 200.000 funti