borkovic 2DUŠAN BORKOVIĆ I NIS PETROL RACING TEAM SPREMNI ZA SLOVAČKU I NASTAVAK EVROPSKOG POHODA U ETTC-u

Aktuelni šampion Evrope u automobilizmu Dušan Borković narednog vikenda nastavlja takmičenje u jednom od najjačih evropskih automobilskih takmičenja – Evropskom kupu za turing automobile (ETCC). U nedelju će u Slovačkoj na Slovakiaringu biti održane dve trke, a Borković i članovi NIS Petrol Racing Team- a su održali konferenciju za medije posle koje su krenuli u Slovačku.
Na svečanom ispraćaju i konferenciji na na parkingu NIS Petrol stanice Zmaj 2 Borković je istakao da očekuje da će u Slovačkoj zabeležiti još bolji rezultat u odnosu na prethodni nastup u Monci s obzirom da će i automobil biti znatno spremniji.
-Ja uvek dajem sve od sebe kako bi zabeležio najbolji plasman, a verujem da će u Slovačkoj moj trkački automobil Seat Leon TFSI biti u boljem stanju nego na prethodnoj trci i da ćemo postići još bolji rezultat. Prošle godine smo evropski šampionski pohod započeli sa ove stanice i verujem da će nam i u ETCC takmičenju u Slovačkoj ovo biti srećni start – rekao je Borković.
Najbolje želje pred put u Slovačku u ime kompanije NIS, Borkoviću je poželela Nadežda Korobejnikova, direktor Direkcije za maloprodaju NIS Petrol.
-Dušanu Borkoviću i NIS Petrol Racing Team-u želim sve najbolje u Slovačkoj i navijamo da opet budu najbolji, kao što smo i mi najbolji.
Takmičenje u Slovačkoj na Slovakiaringu biće održano od 26. do 28. aprila.

Povezana vest:  RELI, Hirvonen trijumfovao na Australijskom reliju